Matkustusohjeet liiton järjestämiä kilpailu- ja leirimatkoja varten


1. Suomen arvokilpailujoukkueen (EM, MM) tai liiton koordinoiman maajoukkuetoiminnan matkajärjestelyt hoidetaan liiton toimiston kautta erillisen ohjeistuksen mukaisesti. Liitto osallistuu vain niiden urheilijoiden tukemiseen, joiden matkajärjestelyt on toteutettu kokonaisuudessaan liiton kautta. Miekkailijoilta laskutetaan jälkikäteen omakustannusosuus. Lue lisää Kilpailumäärykset > (Matkajärjestelyt k.66)

2. Suomen arvokilpailujoukkue (nuoret ja aikuiset) majoittuu yhdessä. Mahdollisuuksien mukaan kaikkien matkalle osallistuvien tukijoukkojen on asuttava samassa hotellissa ja saavuttava samalla kuljetuksella. Eri sarjojen kilpailupäivät voivat vaikuttaa niin, että matkustetaan useammassa ryhmässä. Aina on kuitenkin noudatettava liiton antamaa ohjeistusta matkustuspäivistä (minimiaika jolloin tulee olla kilpailupaikkakunnalla).

3. Kaikilla kilpailumatkoilla on oltava liiton nimeämä joukkueenjohtaja, joka vastaa joukkueesta kilpailupaikalla ja toimii yhteyshenkilönä kilpailuorganisaatioon. Alaikäisiä
varten tarvittavat holhoojat tai matkanjohtajat ovat erikseen. Toki joukkueenjohtaja voi toimia myös niissä tehtävissä. Joukkueenjohtajalla tulee olla tieto kaikkien miekkailijoiden aikatauluista ja majoituksesta sekä heidän yhteystiedot.

Soveltaminen ja poikkeukset:

  • Nämä ohjeet koskevat liiton järjestämiä kilpailu- ja leirimatkoja (EM- tai MM-kilpailut) 
  • Kohdasta 1. voidaan tarvittaessa joustaa, mutta silloin ei ole mahdollista saada tukea.