Tule kokeilemaan Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton verkkokursseja

Taustaa

Helpottaakseen miekkailusääntöihin tutustumista on SM5L:n Sääntö- ja tuomarityöryhmä perustanut sähköisen koulun ja valmistellut sinne kolme verkkokurssia:

Koulun löytyy osoitteesta https://suomen-miekkailu-ja-5-otteluliitto.teachable.com ja se on nimeltään Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton verkkokurssit

Koulussa tarjotaan tällä hetkellä kolmea kurssia:

 • Seuratuomari 1 yleinen osuus
 • Seuratuomari 2 järjestyssäännöt
 • Seuratuomari 3 taistelusopimukset: kalpa

Kurssien ensisijaisena tavoitteena on madaltaa kynnystä miekkailusääntöihin tutustumiseen ja parantaa yleistä sääntötietämystä. Kokeiltavana olevat kurssit kattavat kalvan seuratuomarikoulutuksen asiat.

Osana kokeilua haemme myös kokemuksia käyttämästämme teachable-tuotteesta jolla kurssit on laadittu. Mikäli tuote osoittautuu toimivaksi sen käyttöä laajennetaan myös muihin SM5L työryhmiin. 

Mitä sinun toivotaan tekevän

Toivomme kokeiluun osallistuvien liittyvän verkkokouluun ja suorittavan kursseja. Kokeiluvaiheen kesto on noin kaksi kuukautta.

Palautetta, havaintoja, korjattavaa tai kehitysehdotuksia joko koulusta itsestään, kurssista tai vaikka yksittäisestä kysymyksestä voi antaa joko suoraan Kommentoi-toiminnolla kurssissa tai sitten tämän SM5L sivuilla julkaistun palautelomakkeen kautta tästä >

Käsittelemme STTR:ssä saadun palautteen ja parannamme koulua ja kursseja mahdollisuuksien mukaan sen perusteella.

Liittyminen Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton verkkokurssit -kouluun

 1. Mene sivulle https://suomen-miekkailu-ja-5-otteluliitto.teachable.com 

 2. Valitse Liity Nyt (painike keskellä sivua)

 3. Anna tarvittavat tiedot Huom! Tarvitset toimivan sähköpostiosoitteen

 4. Saat antamaasi sähköpostiosoitteeseen viestin jonka otsikko on “Vahvista tilisi”. Englanninkielinen viesti pyytää sinua klikkaamaan viestin keskellä olevaa painiketta vahvistaaksesi sähköpostiosoitteesi. Tee näin.

 5. Pääset sivulle jossa sinua kiitetään vahvistuksesta. 

 6. Sivun keskellä on linkki jossa lukee ‘Siirry kursseihin’. Valitsemalla tämän siirryt sisään kirjautuneena sivulle, josta voit valita tällä hetkellä saatavilla olevat kurssit.

Tunnettuja puutteita nykyisessä toteutuksessa

 • Osa sähköpostiviesteistä on englanninkielisiä / sisältää englanninkielisiä osia

  • Tämä on mahdollista korjata maksullisella tuoteversiolla. Harkitsemme tähän siirtymistä mikäli pilotoinnin tulokset ovat suotuisat

 • Käyttöehdot ja Tietosuojapolitiikka ovat kääntämättä