Uusi lisenssikausi alkaa: kauden 2018-2019 lisenssit myynnissä SuomiSportissa

20.8.2018 Kauden 2017-2018 lisenssimyynti on alkanut!

Lisää lisensseistä ja lisenssin ostamisesta täältä.

Liiton lisenssit lyhyesti
• Liitolla on tarjota sekä kilpailu- että harrastelisenssi; hinnat ovat samat kuin viime kaudella.
• Liitto tarjoaa lisenssioston yhteydessä lunastettavan edulllisen ja kattavan OP-Sporttiturva-vakuutuksen, jossa yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus. Katso tarkemmin alle olevat tuoteselosteet ja hintatiedot.
• Lisenssioston yhteydessä on lunastettava liiton tarjoama OP Sporttiturva–vakuutus TAI ilmoitettava oman vakuutuksen tiedot.
• Tarjolla on myös ns. TryOut –kilpailulisenssi (sisältää vakuutuksen), joka on voimassa 7 vrk toivotusta päivämäärästä.
• Edullisen harrastelisenssin hinta on aikuiset 20e ja nuoret/lapset 10e.
• Harrastelisenssi ei oikeuta kilpailemiseen, mutta harrastelisenssin korotus kilpailulisenssiksi tehdään helposti SuomiSportin kautta.
Lue lisää >

OP Vakuutus on nostanut Sporttiturvan hintoja
Liitto tarjoaa lisenssioston yhteydessä lunastettavaksi edulllisen ja kattavan OP-Sporttiturva-vakuutuksen, jossa yhdistyy tapaturma- ja sairaskuluvakuutus.
Liiton tarjoaman Sporttiturva vakuutuksen maksutulo OP:lle on edelleen nyt päättyvällä lisenssikaudella liian pieni korvausmääriin suhteutettuna ja SM5L-lisenssimyynti on OP:lle tappiollista. Parin vuoden takainen uusi ja laajennettu Sporttiturva on meidän urheilijoille todella hyvä ja kattava vakuutus, mutta hinnoittelu on ollut liian alhainen.  Nyt OP on tehnyt meille eheyttämissuunnitelman, jolla päästään kohtuulliseen tilanteeseen kolmen vuoden kuluessa. Vakuutushintoja tullaan korottamaan n. 20% kolmena seuraavana kautena. 
Todettakoon kuitenkin että kalleimmankin 5-ottelun aikuisten kilpailuvakuutuksen hinta on vain 149 euroa/kausi.
Katso kaikki vakuutushinnat tästä >

Miekkailun kv. lisenssipaketti (FIE+EFC) ostetaan myös SuomiSporti kautta
Miekkailun kansainvälinen kilpailulisenssi kaudelle 2018-2019 tilataan ja maksetaan SuomiSportin kautta. Kv. lisenssin (FIE/EFC) myöntämisen edellytyksenä on, että miekkailija edustaa Suomea ja että hänellä on kilpailuoikeus Suomessa (voimassa oleva kansallinen kilpailulisenssi). Lue lisää >

 

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin