Kv. kilpailulisenssi

      .

 

 


Kauden 2019-2020 myynti SuomiSportissa 19.8.2019 alkaen


MIEKKAILUN KV. LISENSSIPAKETTI (FIE + EFC) 

Miekkailun kansainvälinen kilpailulisenssi kaudelle 2019-2020 tilataan ja maksetaan (45 euroa) SuomiSportin kautta. Kv. lisenssin (FIE/EFC) myöntämisen edellytyksenä on, että miekkailija edustaa Suomea ja että hänellä on kilpailuoikeus Suomessa (voimassa oleva kansallinen kilpailulisenssi). 

FIE-lisenssi vaaditaan kaikkiin FIE:n alaisiin kilpailuihin, joita ovat mm. Suomessa järjestettävät satelliitti MC-kilpailut ja U20 MC-kilpailut. Jotkut maat saattavat vaatia omiin "ei FIE:n" alaisiin kansainvälisiin kilpailuihinsa FIE-lisenssin. 
EFC-lisenssi vaaditaan EFC:n alasiiin kilpailuihin, mm. U17 Cadet Circuit ja U23 Circuit -osakilpailuihin. 
PM- ja Veterans Circuit -kilpailuissa riittää kansallinen kilpailulisenssi.

FIE-lisenssin ikävaatimus: Miekkailija on täyttänyt kyseisenä vuonaa 1.1. mennessä vähintään 13 vuotta. EFC-lisenssille ei ole ikävaatimusta.

Kv. lisenssipakettia tilattaessa miekkailija sitoutuu seuraaviin FIE:n lisenssiehtoihin: 
1. Miekkailija noudattaa FIE:n sääntöjä ja ohjeita
2. Miekkailija noudattaa FIE:n antidoping sääntöjä
3. Miekkailija sallii miekkailukilpailuissa otettujen kuvien ja liikkuvan kuvamateriaalin käytön FIE:n markkinointitarkoituksiin internetissä, lehdissä, julkaisuissa ja televisiossa. Mikäli kyseessä on alaikäinen miekkailija sitoutuvat hänen huoltajansa yllä mainittuihin kohtiin. 

Lisäksi miekkailija vahvistaa FIE-lisenssiä tilattaessa, että on tutustunut ADT:n kiellettyjen aineiden listaan ja on tarvittaessa tilannut erivapauden niille käyttämilleni lääkeaineille, joihin tarvitaan erivapaus. Lue lisää >

TILAUSOHJE:
1. VALITSE ja MAKSA kansallinen kilpailulisenssi SuomiSportista > 
2. VALITSE ja MAKSA kv. lisenssipaketti SuomiSportista > (erillinen maksutapahtunma)
3. Jos et vielä ole toimittanut allekirjoitettua FIE:n GDPR-lomaketta niin LÄHETÄ se osoitteeseen office@fencing-pentathlon.fi. (lomake löytyy tästä alta)
UUSIEN kv. lisenssipaketin tilaajien tulee toimitta valokuva sekä tieto kätisyydestä osoitteeseen office@fencing-pentathlon.fi , jonka jälkeen tieto FIE-lisenssinumerosta toimitetaan sähköpostitse (tarvitaan GDPR-lomakeessa)

FIE-lisenssin voimassaolon voit käydä tarkistamassa FIE:n sivuilta, lisenssi on voimassa heti, kun näet sen FIE:n sivuilta.

5-OTTELUN UIPM-LISENSSI 

Mikäli toivot UIPM-lisenssin ole yhteydessä toiminnanjohtajaan, joka antaa tarkemmat ohjeet vaadittavista dokumenteista.
UIPM-linsessi on jatkuvati voimassa oleva lisenssi, jota ei tarvitse uusi vuosittain

Ladattavat tiedostot: