SM5L kauden 2019-2020 KickOff -päivä

7.9.2019 SM5L kauden aloitustapahtuma pidettiin Veikkolassa lauantaina 24.8.2019

SM5L KickOff -päivä järjestettiin jo toisen kerran peräkkäin Veikkolassa, Vuorenmäen koululla. Päivän suunnittelusta + toteutuksesta vastasivat SM5L HU-ryhmän Mikko Salminen (pj./miekkailu), Janne Saarikko (5-ottelu) ja liiton valmennus- ja nuorisopäällikkö Minna Lehtola. Välipalatarjoilu hoitui toiminnanjohtaja Lena Tallroth-Kockin toimesta.

KickOff -päivä oli suunnattu liiton valmennusryhmien urheilijoille ja muille kansainväliseen tasoon tähtääville U15-, U17, U20- ja seniori -sarjojen kilpamiekkailijoille sekä 5-ottelijoille sekä heidän valmentajilleen. Myös tukijoukot olivat tervetulleita luento / info-osuuksiin. Päivä oli osa liiton huippu-urheilutoimintaa. Leiriohjelma oli osallistujille maksuton.

KickOff -päivä sisälsi infoa tulevasta kaudesta, asiantuntijoiden luentoja sekä ohjattua treeniä, joka toteutettiin ns. ilman aseita. Päivän teemana oli tasapaino: fyysinen - psyykkinen ja urheilullinen. 

Päivän teemaan positiivisella otteella viritti energiavalmentaja, Coach Nina Karlsson ja kilpauimari Niki Karlsson interaktiivisella yhteisluennollaan "Oma energia ja sen tasapainottaminen kilpaurheilijana". Mikko Salminen veti kokemusasiantuntijan ominaisuudessa valmentajilta kiitosta saaneen ohjatun demon aiheesta "Tasapaino ja liikkuvuus loukkaantumisten estämisen kannalta". Liiton hallituksen Sääntö- ja tuomarityöryhmän pj. Katri Savolaisen "Kilpailutoiminta ja -säännöt tuomarin näkökulmasta" - luento koettiin tarpeelliseksi sisällyttää jatkossa joka kauden aloitusinfoon. Urheilijoista osa piti päivän parhaana antina Urhean fysioterapeutin Niklas Hamnströmin ohjaamaa "Kehon omatoiminen huolto" -harjoituksia. Päivän päätteeksi käytiin läpi urheilullinen tasapaino -teema ja tulevan kauden info Mikko Salmisen ja Minna Lehtolan toimesta.

Kiitos kaikille osallistujille sekä päivän esiintyjille hyvällä sykkeellä ja rakentavalla yhteistyöllä sujuneesta päivästä! HU-työryhmän erityiskiitoset Nina ja Niki Karlssonille, Katri Savolaiselle ja Niklas Hamnströmille. Tästä on hyvä itse kunkin lähteä tavoittelemaan lempeän määrätietoisesti omaa parasta itseään!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin