SM5L Covid-19 -ohjeistus miekkailijoille, tuomareille ja kilpailun järjestäjille

25.8.2020 Kannattaa aloittaa muuttuneisiin käytäntöihin sopeutuminen jo nyt.

Suomen miekkailu- ja 5-otteluliitto on julkaissut Kamppailulajien yhteiset ohjeet seuraharjoitteluun (päivitetty 11.8.2020)

Kansainvälinen miekkailuliitto FIE on julkaissut yhteenvedon tavoista, joilla COVID-19 -riskiä hallitaan FIE:n virallisissa kilpailuissa (Information letter 5/2020 July 2020).

Tämä ohjeistus kattaa miekkailijan, miekkailutuomarin ja kilpailun järjestäjän toimintaan kilpailuissa kohdistuvat osuudet. Vaikka Suomessa ei ollakaan järjestämässä FIE:n virallisia kilpailuja lähiaikoina, kannattaa aloittaa muuttuneisiin käytäntöihin sopeutuminen jo nyt. 

Erityisen tärkeää tämä sopeutuminen on urheilijoille, jotka osallistuvat kauden 2020/2021 aikana FIE:n virallisiin kilpailuihin (GrandPrix, MC, sat. MC, EM, jne). Heidän kannattaa tutustua myös FIEn yhteenvetodokumenttiin (kohta 3.), jossa käsitellään myös varsinaisen miekkailutapahtuman ulkopuolisia käytäntöjä.

Kilpailunjärjestäjän ohjeet perustuvat Terveyden ja hyvinvoinnin laitos THL:n sekä Opetus- ja Kulttuuriministeriön 14.5.2020 julkaisemaan ohjeeseen koronavirustartuntojen ehkäisemistä yleisötilaisuuksissa.

SM5L Convid-19 -ohjeistus löytyy tästä > (versio 24.8.2020)

_____________________________________
Yhteistyöterveisin,
Kansallisen kilpailutoiminnan kehittäminen -työtyhmä
Sääntö- ja tuomarityöryhmä

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin