Minna Lehtola Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton toiminnanjohtajaksi

29.4.2022 Merkonomi Minna Lehtola on nimitetty Suomen Miekkailu ja 5-otteluliiton toiminnanjohtajaksi. Atlantan olympiaedustaja ja kalpamiekkailun MM-mitalisti Lehtola on toiminut vuodesta 2019 liiton valmennus- ja nuorisopäällikkönä.

- Minulle on suuri kunnia päästä antamaan kasvot liiton operatiiviselle toiminnalle ja koordinoimaan suomalaisen miekkailun ja 5-ottelun kehittämistä strategian ja toimintasuunnitelman mukaisesti. On erittäin hyvä asia, että olen jo vuosia tehnyt tiivistä yhteistyötä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Pienen monilajiliiton tulevaisuuden kannalta näen oleelliseksi lajiemme hyväksi tehtävän yhteistyön kaikilla eri sektoreilla, Lehtola toteaa. 

Lisäksi liikuntatieteiden maisteri Kirsi Yrjölä nimitettiin liiton seura- ja koulutuspäälliköksi.

- Olen vakuuttunut, että Minnan ja Kirsin johdolla positiivisia tuloksia tulee syntymään usealla eri osa-alueella. Toivon koko meidän yhteisön lähtevän mukaan tähän jo liikkuvaan junaan. Onnea ja menestystä molemmille uusiin haasteisiin, toteaa väistyvä toiminnanjohtaja Lena Tallroth-Kock. 

Liiton toimitusjohtajana pitkään toiminut Lena Tallroth-Kock siirtyy 1.6.2022 Olympiakomitean talouspäälliköksi.

Lehtola aloittaa toiminnanjohtajana 23.5. ja Yrjölä seura- ja koulutuspäällikkönä 16.5.

Tarkemmin aiheesta liiton uutisessa https://www.fencing-pentathlon.fi/liitto/tiedotteet/suomen-miekkailu-ja-5-otteluliitto-on-nimittanyt-minna-lehtolan-uudeksi-toiminnanjohtajaksi-ja-kirsi-yrjolan-seura-ja/

Lisätietoja: 
Puheenjohtaja Joonas Lyytinen 045 639 9700 joonas.lyytinen@fencing-pentathlon.fi

----
Toni Flink
 

« Takaisin