SM5L-fanituotteet

Nyt voit tilata uudet SM5L edustusasut verkkokaupan kautta suoraan kotiisi joko Fencing tai Pentathlon painatuksella.

SM5L-valikoimassa on laadukas urheilijoiden suosima asu (Craft), jossa kirkkaan sininen takki ja harmaat housut. Valikoimassa on eri t-paitoja; tekninen (Prime Craft) ja puuvillaa (Basic Clique), väreinä sininen ja valkoinen. Saatavilla myös tumman siniset tuulihousut ja pitkähihainen tekninen paita. Asusta ja t-paidoista saatavilla myös naisten mallit! Verkkokaupan asut ovat samat kuin liiton edustusurheilijoilla, vain painatuksissa on pientä eroa.  

Huomioithan, ettei liiton logoilla varustettuja fanituotteita ole tarkoitettu käytettäviksi esimerkiksi kansallisissa miekkailu- tai 5-ottelukilpailuissa. Niissä edustetaan ylpeästi omaa seuraa sen edustusasuissa!   

Atex verkkokauppa 

Kun teet ensimmäisen tilauksesi, pyydä tunnukset joko sähköpostilla tinja.toivonen@atex-ammattiasut tai soittamalla 040 530 3060. Saat tilauksen jälkeen oman tunnuksen, jolla kirjaudut Atex-verkkokaupan tilille. Mikäli unohdat oman passwordin, saat password reset:stä uuden.

Kirjaudut ATEX verkkokauppaan tästä >

Katso ohje kirjautumiseen tästä >

Huomioi ystävällisesti, että kaikki esitetyt hinnat ovat arvonlisäverottomia (alv0%). Arvonlisävero lisätään kassalla maksun yhteydessä.

Muista valita tilattaessa kumman lajin painatuksen toivot - Fencing Finland TAI Pentathlon Finland.

_______________________________________

 

 

Ladattavat tiedostot: