Ranska kalpanaisiamme parempi universiadeissa

23.8.2017 Naisten kalpajoukkue aloitti keskiviikkona Taipeissa erittäin terävästi universiadien joukkuekilpailun, mutta lopulta Ranska kiri voittoon ja jatkoon pistein 32-45

Anna Salminen avasi pelin upeasti voittaen Alexandra Louis Marien 5-0. Tämän jälkeen ranskalaiset kuitenkin ottivat ohjat haltuunsa kasvatten eroa tasaisesti koko ajan.

Salmisen lisäksi joukkueessa miekkailivat Sofia Tauriainen ja Michaela Kock.

- Alku oli etenkin Annalla hyvä. Keskivaiheessa ranskalaiset saivat kovempaa vaihdetta päälle ja me emme. Ei näille voi mitään. Tästä on kuitenkin ajateltava positiivisesti ja otettava hyvät asiat mukaan. Oli hyviä hetkiä, mutta kokonaisuus ei ollut riittävän hyvä. Hopeareunuksia löytyi, mutta ei kultaista ydintä, miekkailijatrio veti kisaa yhteen.

Ranska kukisti seuraavalla kierroksella Italian 45-40, mutta hävisi välierässä USA:lle 35-45. Pronssiottelussa Puola löi Ranskan 45-36.

Huikeassa finaaliottelussa Ukraina voitti viimeisellä pistolla USA:n. Lopputulos oli 45-44. Ukraina joukkueessa miekkailivat Dzhoan Bezhura, Yuliya Svystil, Kseniya Pantelyeva ja Anfisa Pochhkalova.

Miesten kalpajoukkue pääsee huomenna suoraan 16 parhaan kierrokselle ja kohtaa kello 10:30 Sveitsin.

-----
Toni Flink/ OK Uutishuone

​Lue lisää kisasta >

« Takaisin