Verkkokoulutus: Nuori Mieli Urheilussa

20.8.2022 Ole edelläkävijä ja ota valmennuksessa käyttöön mielen hyvinvointia edistäviä toimintatapoja MIELI ry:n suunnittelemalla maksuttomalla verkkokurssilla.

Kauden alkaessa on hyvä päivittää ja kehittää omaa itseämme, ja tästä on helppo aloittaa. Aihe on tärkeää ja koskettaa ihan jokaista seurassa toimivaa henkilöä, olit sitten valmentaja tai huoltaja tai seuran johtoryhmäläinen.

AJANKOHTA: omalla ajalla
SIJAINTI: verkossa
Verkkokurssi on maksuton!
JÄRJESTÄJÄ: Suomen Mielenterveys ry  

 

 

 

 

SISÄLTÖ:
Ole edelläkävijä. Ota valmennuksessa käyttöön mielen hyvinvointia edistäviä toimintatapoja.

MIELI ry:n suunnittelema verkkokurssi sopii kaikille valmentajille aloittelijoista kokeneempiin valmentajiin. Valmentajien lisäksi kurssia suositellaan henkilöille, jotka ovat lasten ja nuorten urheiluseurantoiminnassa mukana, kuten seuran johto ja huoltajat.

Verkkokurssi opastaa, miten voit harjoituksissa edistää ja tukea nuorten urheilijoiden mielen hyvinvointia. Sisältö on suunnattu ensisijaisesti 10–15-vuotiaiden valmentajille. Toimintatavat ovat sovellettavissa myös muiden ikäryhmien toimintaan.

KESTO:
Suorituksen keston voit itse valita joko 30min lyhyempi versio tai laajempi ja syvempi kestoltaan 3 tuntia oleva kurssi.

SUORITA KURSSI TÄSTÄ


LISÄTIEDOT:
Kirsi Yrjölä, kirsi.yrjola@fencing-pentathlon.fi, 046 921 2290

« Takaisin