Vastuullinen valmentaja-verkkokurssi

10.12.2021 Valmentajan ja ohjaajan arjessa vastuullisuuden vaatimukset korostuvat. Suorita kurssi ja sitoudu vastuulliseen valmennukseen. Kurssi on maksuton 31.12.2021 saakka!

Valmentajan ja ohjaajan arjessa vastuullisuuden vaatimukset korostuvat

– Maailma muuttuu ja myös meidän on muututtava, toteaa Suomen jalkapallomaajoukkue Huuhkajien päävalmentaja Markku Kanerva.

Vastuullisuus ei ole yksittäinen projekti, vaan se on jatkuva itsensä ja toiminnan kehittämisen prosessi. Olympiakomitean Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on luotu valmentajien osaamisen kehittämisen tueksi. Verkkokurssi on osa urheiluyhteisön yhteistä vastuullisuusohjelmaa ja turvallisen toimintaympäristön toimenpiteitä. Kurssin tavoitteena on myös pyrkiä ennaltaehkäisemään, ettei eettisten ja epäasiallista käyttäytymistä koskevien rikkomusten käsittelylle tulisi enää tulevaisuudessa tarvetta.

Verkkokurssi tarjoaa työkaluja paremman urheiluympäristön rakentamiseksi

Vastuullinen valmentaja -verkkokurssi on suunnattu kaikille ohjaajille ja valmentajille – lajista, valmennuskokemuksesta tai -taustasta riippumatta. Kurssin voivat suorittaa palkatut ja vapaaehtoiset valmentajat ja ohjaajat, mutta myös muut liikunnan ja urheilun parissa toimivat tahot. Kurssi on suoritettavissa missä ja milloin tahansa – ajasta ja paikasta riippumatta osoitteessa oppimisareena.fi. Kurssi oln maksuton 31.12.2021 saakka. 

Kurssille pääseminen edellyttää rekisteröitymisen Suomisport -palveluun. Kurssin suoritettuaan osallistuja saa kurssista todistuksen sekä meriitin Suomisportin Sporttitililleen. Kurssisuoritus on osoitus sitoutumisesta vastuulliseen valmennukseen.

Lisätietoa verkkokurssista > 

« Takaisin