Unelmien liikuntapäivää vietetään perjantaina 10.5.2019. SM5L haastaa miekkailu- ja 5-otteluseurat mukaan tapahtumaan

10.4.2019 Kuka tahansa voi järjestää iloisen liikkumisen tapahtuman ja olla mukana rakentamassa eri-ikäisten yhteistä liikkumisen juhlapäivää – tule mukaan!

#unelmienliikuntapäivä

Näin helppoa on järjestää oma tapahtuma:

1: Ideoi tapahtuma. Se voi olla puistojumppaa, työpaikkaliikuntaa, lenkki kaveriporukan kanssa tai vaikkapa kaikille avoin lajikokeilu. Kaikki tavat osallistua ovat oikeita!
2: Ilmoita tapahtumasi mukaan karttapalvelussa ilmoittautumissivulla. Näin kaikki voivat löytää tapahtuman.
3: Kerro tapahtumastasi verkostoillesi ja sosiaalisessa mediassa sekä kannusta kaikki mukaan. Tapahtuman virallinen hashtag on #unelmienliikuntapäivä.
4: Nauti yhdessä liikkumisesta 10.5.!

Tapahtumat löytyvät www.unelmienliikuntapäivä.fi -karttapalvelusta.

Miekkailua ja 5-ottelua Unelmien liikuntapäivänä

Mitä seurat sitten voisivat järjestää 10.5.? Unelmien liikuntapäivä on loistava päivä seuroille pitää esimerkiksi avoimet ovet. Perinteisesti avoimia ovia on vietetty syksyllä, mutta nyt voisi olla hyvä hetki houkutella seuraan harrastajia keväällä. Liikuntapäivä saa varmasti ihmisiä liikkeelle ja seurojen tapahtumien ollessa merkittynä tapahtumasivun kartalle voi lähialueen ihmiset löytää paikan päälle helposti. Tämä liikunnan popup-päivä voi olla seuralle hyvä hetki markkinoida miekkailua/5-ottelua/laser runia ja seuran toimintaa.

Vain taivas on rajana, joten kaikki luovuus käyttöön!

« Takaisin