Työt Kamppailumaailmassa täydessä käynnissä

10.9.2015 Viiden kamppailulajiliiton uusi yhteinen toimisto Kamppailumaailma on käynnistänyt toimintansa Helsingin Radiokadulla Valo-talossa

Kamppailumaailma on lähtölaukaus liittojen tiivistyvälle yhteistyölle, jonka tavoitteena on kehittää liittojen toiminta vastaamaan 2010-luvun harrastajien tarpeisiin. Kehitystyö pienissä yksiköissä on usein hankalaa. Siksi voimaa haetaan yhteistyöstä.

- Uusi yhteinen toimisto on todellinen win-win ratkaisu, jolla saadaan aikaiseksi sekä merkittävät kustannussäästöt että liittojen toimihenkilöiden uutta työtapaa ratkoa arjen haasteita yhä enemmän yhdessä. Synergiaedut ovat lähteneet jo toteutumaan kuin itsestään. Liittojen yhteinen yhdenvertaisuussuunnitelma on laitettu jo työn alle ja paljon muuta on tulossa. Tunnelma Kamppailumaailmassa on innostunut. Toimisto päätettiin nimetä Kamppailumaailmaksi, millä haluamme viestiä pesäeroa arkistopölyn hajuiseen perinteiseen toimistoelämään, kertoo projektipäällikkönä kamppailu-urheilun yhteistyön kehitystä vetävä Pekka Lehdes.

Kamppailumaailmassa on mukana viisi liittoa: Judoliitto, Karateliitto, Miekkailu- ja 5-otteluliitto, Nyrkkeilyliitto ja Taekwondoliitto. Liittojen toiminnassa on yhteensä kahdeksan lajia: judo, ju-jutsu, karate, miekkailu, 5-ottelu, nyrkkeily, taekwondo ja taido. Liitoilla on yhteensä yli 500 jäsenseuraa ja niissä noin 50 tuhatta harrastajaa. Liitoissa on yhteensä 19 työntekijää, joista 12 työskentelee Kamppailumaailmasta käsin.

Kamppailumaailman tupaantuliaskahvit ja avoimet ovet pidetään tiistaina 13.10. kello 13.30 – 16.00. Toivotamme kaikki tervetulleiksi tutustumaan Kamppailumaailmaan. Kutsut tilaisuuteen lähetetään myöhemmin.

« Takaisin