Toimintakalenteriluonnos 2019-2020 on lähetetty seuroille kommentoitavaksi

10.5.2019

Seuroille on lähetetty LUONNOS kauden 2018-2020 toimintakalenterista, joka toistaiseksi on miekkailupainotteinen. 5-ottelun kilpailut lisätään kun UIPM kalenteri selviää.

Kalenterin rakentaminen on iso palapeli, jonka runkona toimii kansainvälisten liittojen kilpailukalenterit: FIE- ja EFC-kalenterit sekä UIPM-kalenteri (puuttuu vielä).
Kooste FIE- ja EFC-kilpailuista kaudelle 2019-2020 löytyy tästä alta.

Kalenteriluonnos kohtaa seurojen hakemukset ja toiveet hyvin. Ihan kaikki aikataulutoiveet eivät toteutuneet, mutta pääsääntöisesti seurat saivat kilpailut lähelle toivomaansa ajankohtaa. Kilpailut on myönnetty niille seuroille, jotka ovat sitoutuneet liiton sääntöihin ja määräyksiin.

Seurojen yhteyshenkilöitä pyydetään lähettämään toiminnanjohtajalle kommentit 5.6. mennessä

  • Niiden kilpailujen osalta, joissa seura on jo merkittynä, seurojen yhteyshenkilöitä pyydetään varmistamaan päivämäärien ja sarjojen sopivuus
  • Muutamat SM-kilpailut ovat vielä ilman järjestäjää… 
  • Floretin SM-kilpailuja kaavaillaan 2020 alkaen kevätkaudelle…

Liiton hallitus myöntää kilpailujen järjestelyoikeudet ja vahvistaa kalenterin 12.6. hallituksen kokouksessa.

Kalenterin vahvistamisen jälkeen tiedot syötetään liiton sivuilla olevaan toimintakalenteriin http://www.fencing-pentathlon.fi/liitto/tapahtumat/.

HUOM: Sinisellä merkityt kalvan kilpailut (kotimaa ja kv.) on alustavasti suunniteltu arvokilpailujen valintakilpailuiksi. Lopullinen päätös arvokisavalintakriteereistä ja –kilpailuista (myös sopimusaseet) vahvistetaan kesäkuun hallituksen kokouksessa huippu-urheilutyöryhmän esityksestä.

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin