Syksyn 2020 kotimaan toimintakalenteri on julkaistu

17.6.2020 Koronaepidemian aiheuttamassa epävarmassa tilanteessa kansallista kalenteria joudutaan ehkä muokkaamaan kun lopulta saamme FIE- ja EFC-kalenterit kaudelle 2020-2021. Toivottavasti voimme vahvistaa syksyn SM-kisat sekä kevään 2021 kalenterin jo elokuussa.

Liiton hallitus on kokouksessaan 11.6. vahvistanut kansallisen toimintakalenterin syksylle 2020 jotta ksiajärjestäjät voivat varata hallit ja edetä järjestelyjen kanssa.

Syksyn SM-kilpailujen (kalvan joukkue ja veteraanit) sekä keväältä siirrettyjen SM-kisojen suhteen päätökset pyritään tekemään elokuussa. Kansainvälisen kalenterin tilanne vaikutaa päätöksiin ja mikäli esim Kupittaa ei koronatilanteen takia ole kv. kisa, voidaan kyseiseen viikonloppuun lisätä joitain SM-sarjoja. Oulun Miekkailuseura on myös esittänyt kiinnostuksensa järjestää syksyn SM-sarjoja. Kupittaan viikonlopun lisäksi joulukuun kaksi ensimmäistä viikonloppua sopivat näillä näkymin SM-kisajärjestelyille.

Liiton hallitus myös päätti, että keväältä siirrettyjen SM-kilpailujen järjestämisoikeudet siirretään keväälle 2021 (Savonlinna, Hyvinkää, Turku). 

Odotamme FIE:n julkaisemaa kisajärjestäjien ohjetta, jossa ohjeistetaan koronatilanteen poikkeustoimet kilpailujärjestelyissä. 

SM5L toimintakalenteri syksy 2020 löytyy tästä > 
Kilpailut ja tapahtumat lisätään liiton verkkosivuilla olevaan toimintakalenteriin ja Ophardtiin mahdollisimman pian.

 

« Takaisin