Suomen suurin ja palkitsevin tavara-arpajainen

20.9.2016 Urheilun Unelma-Arpa on Suomen Olympiakomitean ja 16 muun urheilujärjestön käynnistämä Suomen suurin ja monipuolisin tavara-arpajainen.

Voittojen yhteisarvo on yli 2,2 miljoonaa euroa, ja voittoja on yhteensä yli 160 000 kappaletta. Siksi arpa on houkutteleva ostaa ja helppo myydä!
Arvan ostajat voivat kerryttää voittotililleen arvoa ja näin saavuttaa haluamiaan, arvokkaampia voittoja. Pääpalkinnon arvo jopa 200 000 € ja "ei voittoa" -arvoilla voi voittaa 20 000 euron arvoisen kultaharkon!

Helposti toimintavaroja 50 % myyntiprovisiolla, täysin verottomasti!
Arpojen myynti on täysin verotonta toimintaa. Provisio jokaisesta myydystä Urheilun Unelma-Arvasta on 50 %, ja yhden arvan hinta on 6 €*. Eli jokaisesta myydystä arvasta seuranne tilittää 3 € täysin verottomasti. Esimerkkinä Kiekko-Vantaa Itä antoi kymmenen arpaa myytäväksi seuran jokaiselle jäsenelle kahdessa erässä, ja tienasi näin yli 12 000€ viime kautena. 

Asiamiesverkosto tukenanne koko varainhankintaprosessin ajan
Olemme huomanneet, että varainhankinnasta vastaavat mielellään saisi hyviä vinkkejä ja tukea koko varainhankintaprosessin ajan. Arpamyyntiin liittyvissä asioissa olemme aina myyjien tukena. Asiamiesverkostomme ansiosta voimme tulla paikan päälle auttamaan, tukemaan ja opastamaan. Yhdessä löydämme keinot ja paikat, jotta Unelma-Arvoilla saa tehokkaimmin varoja toimintanne tukemiseen.

Edut Urheilun Unelma-Arpojen myynnissä:
- Verotonta (TVL 23§) ja riskitöntä varainhankintaa.  
- Myyntitakuu: Jos osa arvoista jostain syystä jää myymättä, ne voi vaihtaa uusiin seuraavalla myyntikaudella.
- 50% tuotto jokaisesta myydystä arvasta
- Urheilun Unelma-Arpoja voi myydä ympäri vuoden.
- Voittoja yli 160 000 kpl, voittojen arvo yli 2,2 milj. euroa.
- Houkutteleva voitonjako, joka viides arpa voittaa!

2 000 arvan tilaajalle ilmainen risteily Tukholmaan A-hytissä (2-4 henkilöä)!
TUTUSTU JA TILAA:
www.unelma-arpa.fi/seurat
*tilitysvaihtoehto 1

« Takaisin