Suomen Miekkailu ja 5-otteluliitto on nimittänyt Lea Harjun uudeksi järjestösihteeriksi

3.4.2023 Uusi järjestösihteerimme Lea Harju aloitti Miekkailu- ja 5-otteluliitossa 27.3.2023.

Lea tuo tullessaan vuosien kokemuksen seuratyöskentelystä ja markkinoinnin maailmasta. Lea tuntee entuudestaan urheiluväen laajasti käyttämän, Olympiakomitean  hallinnoiman Suomisport-ohjelman sielunmaailman, ja hän tulee hallinnoimaan myös muita liiton käyttämiä toimistotyökaluja/sovelluksia/tietojärjestelmiä.

Toiminnanjohtajan ja järjestösihteerin välinen työnjako muokataan siten, että se palvelee saumattomasti koko miekkailu- ja 5-otteluyhteisöä.

Lehmänhermoisella Lealla on useiden vuosien kokemus markkinoinnista ja asiakaspalvelusta. Hän odottaakin jo innolla seurojen ja jäsenistön yhteydenottoja ja yhteistyötä.

”Lasten ja nuorten sekä kilpaurheilun ja seuratyön kokemusta minulle on kertynyt koripalloseura Torpan Poikien asiakkuusvastaavana.
Esimerkiksi ison urheiluseuran leirien, tapahtumien ja reissujen järjestäminen on tuttua puuhaa.
Yhteistyökumppanien kanssa toimiminen, asioiden organisoiminen ja useiden asioiden yhtäaikainen pallottelu sujuu vaivatta. Odotankin innolla sukeltamista uuden lajin pariin ja tutustuminen sen saloihin, ja sanastoon onkin jo kovaa vauhtia menossa. Etes-vous prêts? Minä olen!”

 

« Takaisin