SM5L-toimintakalenterin työstäminen kaudelle 2020-2021 alkaa

17.2.2020 SM5L-kilpailukalenterin rakentaminen uudelle kaudelle on iso palapeli. Kilpailukalenteri rakentuu FIE-, EFC- ja UIPM-kalentereiden pohjalta ja kansainvälisten kalentereiden runko ohjaa Suomessa järjestettävien kilpailujen ajankohtia. Kauden 2020-2021 kysely-/hakulomakepohja on avoinna 17.2.-13.4.2020 (aikaa pidennetty)

Kansalliset kilpailut ovat löytäneet melko vakiintuneet paikat ja järjestävät seurat kaudesta toiseen. Muutoksia voidaan kuitenkin aina tehdä ja siihen tarvitsemme kaikkien jäsenseurojen toiveita, ideoita ja apua.

Hyväksi havaitun viime vuoden mallin mukaisesti jäsenseurat voivat taas hakea tulevan kauden 2020-2021 miekkailu- ja 5-ottelukilpailujen järjestelyoikeuksia ja kertoa suunnitelmia ja ennakkotoiveita jo myös kaudelle 2021-2022. 
Kysely-/hakulomakepohja on avoinna 17.2.-13.4.2020. Seurojen yhteyshenkilöitä pyydetään lähettämään kilpailuhakemukset, toiveet ja muu SM5L-kilpailukalenteria koskeva palaute lomakkeella 13.4.2020 mennessä. 

VASTAA KYSELYYN TÄSTÄ >

-----------------------

Liiton tuki kilpailujärjestelyissä:

  • Liitto tarjoaa kilpailuja järjestäville seuroille sekä toiminnallista että taloudellista tukea.
  • Liitolla ja sen jäsenseuroilla on käytössä Ophardt -kilpailuhallintajärjestelmä, jonka kautta hallittaan kilpailujen ilmoittautumiset ja kilpailujen tulostiedot sekä rankingin ylläpito.
  • Liiton kilpailukalusto on kisajärjestäjien käytössä liiton kilpailukalenterin mukaisiin kilpailuihin (matot, apparaatit, tietokoneet Fencing Time -ohjelmistoineen, kisatulostin sekä verkkoyhteyteen tarvittava kalusto, liiton roll-upit ja liput). 
  • Liitto vastaa kilpailukaluston kuljetuskustannuksista pääkaupunkiseudun ulkopuolelle.
  • Kilpailujärjestäjillä on käytössä kilpailuohjeistus ja ajanmukaiset kilpailumääräykset sekä liiton toimiston neuvontapalvelu.
  • Liitto tarjoaa kisajärjestäjille FencingTime -ohjelmiston koulutusta kilpailujen yhteydessä.
  • Kilpailumaksut päätetään liiton syyskokouksessa, vuoden 2020 maksut löydät tästä >  
« Takaisin