Uudistettu SM5L Seurakysely on auki 15.8. saakka

10.8.2021 Seuratyö on yksi Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton tärkeimmistä painopisteistä. Tarkoitus on auttaa seuroja kasvattamaan harrastajamääriä ja nostamaan tekemisen laatua. Perustana toimii johdonmukainen tiedonkeruu seuroilta. Seurojen antamat tiedot toimivat myös pohjana liiton tekemille avustushakemuksille, joten saatu tieto on ensiarvoisen tärkeää. Vastaukset 15.8. mennessä.

Tässä kyselyssä kerätään vuoden 2020 tietoja. Vastaukset kyselyyn pyydetään kaikilta seuroilta 15.8. mennessä, jonka jälkeen kysely sulkeutuu. Muistutus: Seuratuki maksetaan vain kyselyyn vastanneille seuroille. 

Kyselyyn vastaaminen kestää nopeimmillaan n. 15 minuuttia. Vastaamista nopeuttaa jos etsit tiedot käsiisi ennen vastaamista. Kyselyssä kysellään tietoja seuran yhteystiedoista ja jäsenmääristä, hallituksesta ja toiminnasta, sekä valmentajista ja ohjaajista. Voit liikkua kyselyssä sivujen välillä edestakaisin, ja korjata vastauksia myös jälkikäteen jos tulee tarve. Mikäli kyselyyn vastaamisessa on ongelmia, saat allekirjoittaneelta apua sen täyttämisessä..

Kyselyyn on toteutettu useita kentältä tulleita toiveita - esimerkiksi mikäli seuran puheenjohtaja täyttää kyselyn, tarvitsee hänen täyttää yhteystietonsa vain kerran. 

Vastaa kyselyyn tästä >
Katso kysymykset tästä >

--------------------------------------
Ystävällisin terveisin,
Sofia Tauriainen sofia.tauriainen@fencing-pentathlon.fi
Seurapalvelut-työryhmän puheenjohtaja

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin