SM5L:n varusteiden lainaamisäännöt ja hinnasto

3.10.2022

SUOMEN MIEKKAILU- JA 5-OTTELULIITON VARUSTEIDEN LAINAAMINEN
Liitolta saa lainaan varusteita kilpailujen järjestämistä, alkeiskursseja, koulutuksia ja näytöksiä varten. Liiton varusteet on varastoitu Sporttitalolla. Seurat voivat tilata varusteita käyttöönsä. 

 

Hallitus päätti kokouksessaan 15/2022 päivittää liiton lainavarusteiden sääntöjä ja samalla luotiin hinnasto varusteiden lainaamista varten. Liitolla on kilpailukalustoa, jota lainataan maksutta tai pientä maksua vastaan kilpailuja järjestäville seuroille. Mattojen ja apparaattien lisäksi lainattavana on kisajärjestäjien käyttöön tietokone, tulostin ja verkkoyhteys. 

Liiton alkeiskurssivarusteet ovat edelleen uusien seurojen alkeiskurssien aloittamiseen maksuttomia. Tällä pyritään tukemaan pehmeää siirtymää kohti oman kaluston hankkimista. Laina-ajan pituus on enintään 4kk:tta, jonka jälkeen lainavarusteista peritään hinnaston mukainen maksu. 

Liiton kilpailukalustoa lainataan ensisijaisesti kilpailukalenterin mukaisiin tapahtumiin. Tällöin liitto ei peri erillistä korvausta, eikä käsittelymaksua. Kilpailukaluston lainaaminen on kuitenkin mahdollista myös muihin tapahtumiin, jolloin lainasta peritään hinnaston mukainen maksu. Varusteet noudetaan ja palautetaan lainaajan kustannuksella liiton varastolle erikseen sovittuna ajankohtana.

Tästä linkistä näet päivitetyt ja 28.9.2022 voimaan astuneet lainavuokraussäännöt ja hinnaston niin alkeisvarusteille kuin kilpailukaluston lainaamiselle.

Hinnasto:

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin