SM5L:n seurapäivä ja liiton syyskokous pidetään Sporttitalolla sunnuntaina 2.12.2018

22.11.2018 Ohjelmassa sääntömääräiset asiat, liiton hallitusvalinnat toimikaudelle 2019-2020 sekä lisensseihin liityviä päätöksiä.

SM5L seurapäivä (ent. pj-päivä) järjestetään Sporttitalolla Helsingissä (Valimotie 10) 2.12.2018.

 • Alustava aikataulu: Seurapäivä klo 11 alkaen ja liiton syyskokous klo 16 alkaen. Lisätietoa ohjelmasta tulossa ... 
  Liitto tukee pääkaupunkiseudun ulkopuolelta osallistuvia seuroja matkakustannuksia maks. 100 eur/seura (maksu kuitteja vastaan).
  Ilmoittautuminen SuomiSportin kautta >
 • Liiton syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja mm. valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.  

  "Hallituksessa pääsee aidosti vaikuttamaan asioihin ja pohtimaan mihin suuntaan miekkailua ja 5-ottelua tulisi Suomessa kehittää. Asioita pääsee katsomaan paljon laajemmin kuin mihin muuten olisi mahdollista, ja pääsee tekemään hommia hyvässä porukassa osaavien ja pätevien ihmisten kanssa. Useimmiten homma on myös hauskaa ja antoisaa. Liiton hallitustyöskentely vaatii kuitenkin jonkin verran aikaa. Aikaa kuluu muun muassa seuraaviin: oman vastuualueen asioiden edistäminen (mahdollisen työryhmän johtaminen kokouksineen, sovittujen toimenpiteiden tekeminen, esitysten valmisteleminen hallituksen kokouksiin), hallituksen kokoukset (noin 1krt/kk + mahdolliset sähköpostikokoukset, etäosallistuminen kokouksiin mahdollista), hallituksen suunnittelupäivä 1krt/v,  toimintasuunnitelman ja vuosikertomuksen laatiminen oman vastuualueen osalta sekä kokousmateriaaleihin tutustuminen ennakkoon. On toivottavaa että jokaisella ehdolle asettuvalla on aidosti aikaa hallitustyöskentelylle ja mahdollisuus osallistua kokouksiin, koska asiat eivät edisty itsekseen. Kyseessä ei ole "hengailuhallitus", eikä ole mahdollista poimia vain kirsikoita kakusta ja jättää kaikkia vähemmän kiinnostavia asioita muiden harteille”.

  ​Erovuorossa olevat hallituksen jäsenet: 
  - Katri Savolainen, varapuheenjohtaja (vastuualue sääntö- ja tuomarityö)
  - Janne Saatikko, jäsen (vastuualue talous, 5-otteluedustaja)
  - Tuija Repo, jäsen (vastuualue seurakehitys)
  - Sara Lundén, jäsen (vastuualue kansallisen kilpailutoiminnan kehittäminen)
  - Minna Lehtola, jäsen (erosi vuoden 2018 alussa kun hänet nimitettiin liiton valmennuspäälliköksi)
   
 • Seurojen päätöksenteon valmistelua varten toiminnanjohtaja kerää ennakkoon tietoa seurojen asettamista ehdokkaista sekä jakaa tätä tietoa edelleen seuroille ennen syyskokousta. Seuroja pyydetään lähettämään tietoja ehdokkaistaan toiminnanjohtajalle 21.11.2018 mennessä (nimi + muutaman rivin tärkeimmistä osaamiseen ja kokemukseen liittyvistä asioista sekä ”kiinnostuksen kohde hallitustyössä”.
  Tiedot ehdokkaista välitetään seuroille syyskokousviikon alussa. Tiedot julkaistaan myös liiton verkkosivuilla. Tässä vanha esittely malliksi >
 • Ystävällisesti huomioikaa, että hallitusehdokkaan lajiedustus määräytyy liiton yhdistysääntöjen mukaan seuraavasti:
  Yhdistyssäännöt §31:  ”Ehdokkaan lajiedustus määräytyy hänet ehdolle asettaneen seuran säännöissä mainitun lajin/lajien mukaan. Ehdolle asettavan seuran on ilmoitettava ehdokkaan edustama laji.”
  Mikäli hallitusehdokkaan taustaseuralla on säännöissään mainittu liiton molemmat lajit (miekkailu ja 5-ottelu) on taustaseuran ilmoitettava ehdokkaan edustama laji. Seuraa pyydetään ehdokasasetuksen yhteydessä toimittamaan liitolle kopio seuran voimassa olevista säännöistä.

Iloisin miekkailu- ja 5-otteluterveisin,

Hallituksen puolesta
Lena

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin