SM5L kevätkokouksen 2020 päätökset

8.9.2020

Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton sääntömääräinen kevätliittokokous pidettiin 6.9.2020 Sporttitalolla Helsingissä. Kokouksen puheenjohtajana toimi Kalle Laine. Kokouksessa oli läsnä 8 jäsenseuraa ja 40/79 liittokokousäänistä.

Kokouksessa oli länsä edustajat seuraavista jäsenseuroista: Espoon Miekkailijat, Helsingin Nykyaikaiset 5-ottelijat, Helsingin Miekkailijat, Hyvinkään Miekkailijat, Kuopion Miekkailuseura, Oulun Miekkailuseura, Porvoon Miekkailijat ja Saimaan Säilät.

Kokouksessa käsiteltiin sääntömääräiset asiat sekä vahvistettiin vuoden 2016 syyskokouksen yksimielinen päätös liiton lajien välisen jakosäännön päättymisestä (muotovirheen korjaus).

Kokouksessa esiteltiin vuoden 2019 vuosikertomus ja tilinpäätös sekä tilintarkastajien lausunto.

Kuopion Miekkailuseuran edustaja Jouko Pakarinen esitti kokouksessa liiton 5-ottelutoimintaan ja taloushallintoon liittyen useita kysymyksiä, joihin liiton edustajat antoivat vastauksia. Vuosikertomukseen tehtiin Pakarisen esityksestä muutamia täsmennyksiä/lisäyksiä.  Kuopion Miekkailuseura myös esitti, ettei vastuuvapautta myönnettäisi liiton hallitukselle ja toiminnanjohtajalle vuoden 2019 toiminnasta. Perusteluna liiton toimintaan liittyvien omakustannusosuuksien kirjaus liiton varainhankinnan tuotoksi liiton tilinpäätöksessä. Esitys ei saanut kannatusta, ja liiton kokous vahvisti vuosikertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden liiton hallitukselle ja toiminnanjohtajalle.

Kevätkokouksen yhteydessä luovutettiin Espoon Miekkailijoille Tähtiseura-jättimerkki sekä Terho Mustoselle Katterin Miekka tunnustuksena pitkäaikaisesta ja ansiokkaasta liiton hallitustyöstä, lue lisää >

------------------------------------------------------------------------------------------

Kevätkokous siirtyi keväältä vallitsevan covid-19 tilanteen vuoksi. 

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin