SM5L hallitus haastaa jäsenseurojen toimihenkilöt suorittamaan uudistetun Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen

18.2.2021 Antidopingasioiden tuntemus on kaikkien lajiemme parissa toimivien velvollisuus. Liitto suosittelee koulutusta koko yhteisölle - kilpailijoille, valmentajille, huoltajille, seuratoimijoille, kisajärjestäjille, tuomareille jne.

SM5L hallitus päätti vuoden ensimmäisessä hallituksen kokouksessaan, että koko hallitus sekä liiton toimisto suorittavat uudistuneen Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen helmikuun puoleen väliin mennessä. Hallitus myös päätti vaatia koulutusta kaikilta nimettäviltä SM5L työryhmäjäseniltä. 

SM5L hallitus ja toimisto on nyt suorittanut koulutuksen ja haastaa jäsenseurojensa toimihenkilöt mukaan tärkeän asian puolesta!

Uusi Maailman Antidopingsäännöstö astui voimaan 1.1.2021 ja Suomen Urheilun Eettinen Keskus (SUEK) päivitti Suomen Antidopingsäännöstön sen kanssa yhteensopivaksi. SUEK julkaisi myös uuden Puhtaasti Paras -verkkokoulutuksen, joka on sisällöltään yhdenmukainen uusien antidopingsäännöstöjen kanssa.

Puhtaasti Paras-verkkokoulutus on hyvä tapa päivittää omat tiedot antidoping asioista. Uusi Puhtaasti Paras-koulutus löytyy tutusta osoitteesta: https://puhtaastiparas.fi

Uuden Puhtaasti Paras-koulutuksen suorittaminen on pakollista SM5L valmennusryhmiin kuuluville urheilijoille ja suositeltavaa kaikille urheilun parissa toimiville.

Kysymyksiä? Laita viestiä osoitteeseen  adt@fencing-pentathlon.fi 

« Takaisin