Seurojen ehdokkaat tiedoksi SM5L hallitukseen 31.10.2023 mennessä

13.10.2023 Haluatko Sinä olla mukana vaikuttamassa SM5L kehitykseen?

Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton tarkoituksena on edistää ja kehittää miekkailua ja nykyaikaista 5-ottelua sekä toimia jäsentensä valtakunnallisena liittona ja yhdyssiteenä.
Liiton hallituksessa pääset aidosti vaikuttamaan asioihin ja pohtimaan mihin suuntaan miekkailua ja 5-ottelua Suomessa tulisi kehittää. 

Liiton hallitustyöskentely vaatii aitoa kiinnostusta ja aikaa. Hallituksessa sinun on annettava aikaasi sekä hallituksen kokouksiin että työryhmätyöskentelyyn.

Syyskokouksessa 21.11.2023 valitaan kolme hallituksen jäsentä 3-vuotiselle, yksi 2-vuotiselle ja yksi 1-vuotiselle toimikaudelle, joista kahden on oltava 5-ottelun edustaja.

Erovuorossa olevat hallituksen jäsenet: 

  • Santeri Anttila, vastuu: Seurapalvelut ja koulutus, Antidoping
  • Rufus Panelius, vastuu: HU
  • Jukka Pietinen, vastuu: Aikuisliikunta

1.1.2024 alk. pois jättäytyvien tilalle:

  • Ismo Salminen, 5-ottelun edustaja, vastuu: 5-ottelun tulevaisuus
  • Merja Moliis, varapuheenjohtaja, 5-ottelun edustaja, vastuu: kanslia, talous, laskentapaikka uudistus

 

Seurojen päätöksenteon valmistelua varten liiton toimisto kerää ennakkoon tietoa seurojen asettamista ehdokkaista sekä jakaa tätä tietoa seuroille ja liiton kanavissa.

Seuroja pyydetään lähettämään tietoja hallitusehdokkaistaan toimistolle 31.10.2023 mennessä toimisto@fencing-pentathlon.fi 
(nimi + muutaman rivin tärkeimmistä osaamiseen ja kokemukseen liittyvistä asioista sekä ”kiinnostuksen kohde hallitustyössä”).

 

Hallitusvalinnoissa huomioidaan liiton yhdistyssääntöjen mukaiset laji- ja sukupuolijakaumaan liittyvät ehdot, lue lisää >

« Takaisin