Seuratukea hakeneet SM5L-seurat menestyivät OKM:n seuratukiarvoinnissa; seuratukea Kalpaveljille, Oulun Miekkailuseuralle ja Veikkolan Veikoille

29.4.2019 Miekkailu- ja 5-otteluseuroille myönnetty yhteensä 30.500 euroa seuratoiminnan kehittämiseen

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt liikunta- ja urheiluseuroille yhteensä 3,7 miljoonaa euroa seuratoiminnan kehittämistukea. Seuratuen avulla lisätään lasten ja nuorten harrastusmahdollisuuksia sekä tuetaan paikallista seuratoimintaa ja liikunnallisen elämäntavan edistämistä. Avustuksella kehitetään myös vapaaehtoistyötä seuroissa.

Seuratukea myönnettiin yhteensä 395 hankkeelle. Niistä uusia hankkeita on 258 ja jatkoa aiemmalle hankkeelle 137. Avustukset kohdistuvat 114 eri kuntaan. Seurojen yhteishankkeita on 50 ja niiden kautta tuella on vaikutusta hakijaseuran lisäksi 143 muun seuran toimintaan. Ensimmäistä kertaa seuratukea saavia seuroja on 107.

Lue ministeriön tiedote >
Kaikki seuratuen saajat >

SM5L-seuroille myönnetyt tuet:

Kalpaveljet 8.000 euroa: "Liikkumisen iloa miekkailusta" (uusi tukipäätös)
Oulun Miekkailuseura 10.000 euroa :"Oulun seudun miekkailukehityshanke 2018 - 2020" (jatkopäätös)
Veikkolan Veikot 12.500 euroa: "Yhdessä liikkeelle - kaikki mukaan" (uusi tukipäätös)

Seuratoiminnan kehittämistuki on tarkoitettu lasten ja nuorten liikuntaharrastuksen lisäämiseen sekä monipuolisen organisoidun liikunnan kehittämiseen. Avustusta voivat hakea liikuntaa ja/tai urheilua järjestävät paikalliset, rekisteröityneet yhdistykset. Avustus myönnetään saajalle harkinnanvaraisena erityisavustuksena.

« Takaisin