Vuosi 2019 on Miekkailu- ja 5-otteluliiton Reilun Pelin teemavuosi

10.5.2019 Teemavuoden kantavana ajatuksena on reilun pelin periaatteiden tuominen jokapäiväiseen elämään ja osaksi miekkailijoiden ja 5-ottelijoiden arkea. Vuoden 2019 aikana kaikilla miekkailu- ja 5-ottelu -yhteisössä toimivilla urheilijoilla, valmentajilla, tuomareilla kuin tukijoukoillakin on mahdollisuus nostaa esiin tapahtumia, tekoja ja henkilöitä joiden toiminnassa reilun pelin periaatteet toteutuivat positiivisella tavalla.

Toiminta-ajatuksenssa ja strategiansa mukaisesti Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton tarkoituksena on edistää ja kehittää miekkailua ja nykyaikaista 5-ottelua sekä toimia jäsentensä valtakunnallisena liittona ja yhdyssiteenä.
Liiton toiminnan perustana ovat liikunnan eettiset arvot ja liikuntalain tavoitteet sekä urheilun Reilun Pelin periaatteet:

  • jokaisen tasavertainen mahdollisuus liikuntaan ja urheiluun   
  • vastuu kasvatuksesta
  • terveyden, turvallisuuden ja hyvinvoinnin edistäminen
  • rehellisyys ja oikeudenmukaisuus
  • luonnon kunnioittaminen ja kestävään kehitykseen pyrkiminen

Vuosi 2019 on Miekkailu- ja 5-otteluliiton Reilun Pelin teemavuosi!

Teemavuoden kantavana ajatuksena on reilun pelin periaatteiden tuominen jokapäiväiseen elämään ja osaksi miekkailijoiden ja 5-ottelijoiden arkea.
Vuoden 2019 aikana kaikilla miekkailu- ja 5-ottelu -yhteisössä toimivilla urheilijoilla, valmentajilla, tuomareilla kuin tukijoukoillakin on mahdollisuus nostaa esiin tapahtumia, tekoja ja henkilöitä joiden toiminnassa reilun pelin periaatteet toteutuivat positiivisella tavalla. 

Vuoden Reilu Peli-kunniamaininnat jaetaan osana vuoden 2019 palkitsemista liiton syyskokouksen yhetydessä loppuvuodeta 2019.

Tee oma Reilu Peli -esityksesi tästä linkistä > 10.11.2019 mennessä.

-----
Reilu Peli -terveisin,
SM5L Hallitus

« Takaisin