Reilua kilpailua miekkailun SM-kilpailuissa

22.5.2024 Suomen urheilun eettinen keskus SUEK on mukana miekkailun SM-kilpailuissa Helsingissä. Kilpailujen lomassa sekä urheilijat, seuraväki että yleisö voivat tutustua SUEKin esittelypisteellä reiluun kilpailuun ja puhtaaseen urheiluun.

SUEK esittelee kilpailuissa toimintaansa niin urheilijoille kuin yleisölle. Urheilijat voivat testata omaa antidoping- ja kilpailumanipulaatiotietämystään SUEKin visailun avulla. Parhaat urheilijat saavat palkinnoksi juomapullon.

Esittelypisteellä voi käydä äänestämässä tapahtuman reilun pelin urheilijaa. Tapahtuman päätteeksi nimetään tapahtuman Reilun kilpailun urheilija. Myös äänestäneiden kesken arvotaan palkintoja. Lisäksi voit noutaa itsellesi tai kaverillesi reilun ja puhtaan urheilun rintamerkin, jolla tunnustaa urheilun arvoja.

SUEKin esittelypiste on kisapaikalla lauantaina 25.5. klo 10–14. Tervetuloa kokemaan kisatunnelmaa reilun pelin hengessä.

Miekkailun kaikkien kolmen aselajin SM-kilpailut järjestetään 25.–26.5.2024 Helsingin Pirkkolassa. Lisätietoja tapahtumasta https://www.fencing-pentathlon.fi/liitto/tapahtumat/sm-kilpailut-2024-seniorit/.

Lisätietoja:
Susanna Sokka
SUEK – viestintäpäällikkö
puh: 040 740 7477

« Takaisin