Oulun Miekkailuseura sai kehuja Sinettiseura-auditoinnilla

14.11.2015

Oulun Miekkailuseurassa suoritettiin kuluvalla viikolla määräaikainen Sinettiseura-auditointi. Auditoijina toimivat Pohjois-Pohjanmaan Liikunnan kehittämispäällikö Juha Haajanen ja Suomen Miekkailu- ja 5-otteluliiton seurakehittäjä Saskia Halminen.

Vuonna 1992 aloitettu Sinettiseuratoiminta on Valon ja urheilun lajiliittojen yhteinen toimintamalli, joka rakentuu lapsen ja nuoren parhaan edistämiselle - lapsen kasvun ja kehityksen tukemiselle sekä lapsuuden kunnioittamiselle. Toimintaa määrittelevät Sinettikriteerit. Sinettiseurat auditoidaan säännöllisesti vähintään kolmen vuoden välein. Auditoinnilla varmistetaan, että seuran toiminta on edelleen Sinetin arvoisella tasolla.

Oulun Miekkailuseura läpäisi auditoinnin kirkkaasti. Aluejärjestön edustajan mukaan kehitys kolmen vuoden takaiseen auditointiin oli huomattavaa, ja OMS on lajista riippumatta yksi alueen parhaista seuroista. Erityisesti valmennusfilosofiasta käytiin mielenkiintoisia keskusteluja.

Suomen Miekkailu ja 5-otteluliitolla on kaksi Sinettiseuraa, Oulun Miekkailuseura ja Kalpaveljet Tampereella. Lisätietoja Sinettiseuratoiminnasta voit lukea osoitteesta http://www.sport.fi/urheiluseura/sinettiseurat.

« Takaisin