Osallistu SUEKin Puhtaasti paras -ohjelmaan

1.4.2020 Puhtaasti paras -verkkokoulutuksen avulla urheilijat ja heidän tukihenkilönsä voivat oppia ja varmistaa ajantasaisen tietonsa antidopingasioista.

Suomen urheilun eettinen keskus SUEK ry:n tehtävänä on vahvistaa yhdessä muiden toimijoiden kanssa eettisesti kestävää urheilukulttuuria. SM5L osallistuu SUEKin Puhtaasti paras - ohjelmaan. 

Puhtaasti paras on verkkokoulutus, jonka avulla urheilijat ja heidän tukihenkilönsä voivat oppia ja varmistaa tietonsa antidopingasioista. Koulutus antaa valmiuksia tehdä eettisiä, reiluja ja terveyttä vaalivia valintoja.

Liitto kannustaa urheilijoita ja kaikkia lajimme piirissä toimivia suorittamaan puhtaasti paras-verkkokoulutuksen. Koulutuksen sisältö perustuu antidopingsäännöstöihin, jotka ovat tulleet voimaan 1.1.2015. Verkkokoulutukseen kuuluu seitsemän erillistä osiota, jotka voidaan suorittaa erikseen. Kunkin osion suorittamiseen kuluu vain 3–4 minuuttia. 

Verkkokoulutus suositellaan tehtäväksi vähintään kahden vuoden välein. Verkkokoulutus sisältää myös kertausosion, jonka avulla voi kerrata antidopingasioita säännöllisesti tällä välin. Uuden säännöstön tullessa voimaan kaikkien tulee tehdä uusi päivitetty koulutus kokonaisuudessaan.

Pääset tästä Puhtaasti Paras - verkkokoulutukseen 

 

 

 

Lue lisää SUEKin Puhtaasti Paras -verkkokoulutuksesta 

Lue tästä SM5L:n Antidopingohjelmasta 

« Takaisin