Ophardt-järjestelmän käyttö laajenee entisestään

6.11.2013

Seuratasolla Ophardt-järjestelmän käyttö on meillä nyt hyvällä mallilla ja olemme valmiita ottamaan seuraavan askeleen järjestelmän käytössä.

Nyt kehotetaan kilpailevia miekkailijoita rekisteröitymään järjestelmään!
Rekisteröitynyt käyttäjä pääsee katsomaan järjestelmään ladattuja kilpailukutsuja, näkee kilpailujen ilmoittautumistilanteet sekä näkee kilpailutulokset heti kun ne ovat järjestelmässä. Rekisteröinnin voi tehdä tästä > 

Seuratason ennakkoilmoittautumisen käyttöönotto mahdollista halukkaissa seuroissa

Miekkailijatason rekisteröinnistä seuraava vaihe on seuratason ennakkoilmoittautumisen käyttöönotto halukkaissa seuroissa. Seuran miekkailijat, jota ovat rekisteröityneet järjestelmään, voivat tehdä ennakkoilmoittautumisensa kilpailuihin suoraan järjestelmässä, jonka jälkeen kyseisen seuran pääkäyttäjä vain vahvistaa ilmot eteenpäin. Seuratason ennakkoilmoittautumismahdollisuuden käyttö on maksullista, mutta kustannus on vain reilut 70 euroa vuositasolla (seura tekee sopimuksen Saksalaisen Ophardtin kanssa). Varsinkin suuremmissa seuroissa järjestelmän käyttö poistaa mahdollisen rinnakkaisen ilmoittautumisjärjestelmän käytön (esim. nimenhuuto) ja helpottaa tästä kautta seuran kisailmoittautumishallintoa.

Helsingin Miekkailijat on toiminut  keskitysvaiheessa testiseurana (kiitos siitä!) ja ottavat lähiaikoina järjestelmän käyttöön.  Käyttökokemuksia on siis tiedossa… Ennakkoilmoittautumisjärjestelmän käytöstä kiinnostuneita seuroja pyydetään olemaan yhteydessä toiminnanjohtajaan.  

Kokonaan Ophardt-järjestelmän ulkopuolelle jäävät ainakin tässä vaiheessa ne kilpailut joka eivät ole Ophardtissa, käytännössä meillä esim. Viron tai Venäjän kansallisen tason kilpailut. Ilmoittautuminen näihin kilpailuihin hoituu jatkossakin sähköpostitse liito kautta, ilmot@fencing-pentathlon.fi

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Lena Tallroth-Kock lena.tallroth-kock@fencing-pentathlon.fi tai 050-336 2464

« Takaisin