OKM:n korona-avustusta urheiluseuroille

15.1.2021 Opetus- ja kulttuuriministeriö on avannut avustushaun urheiluseuroille toiminnan jatkumisen turvaamiseksi koronapandemian aikana. Hakuaika on auki 15.2.2021 klo 16:15 saakka.

Avustuksen kohteena on lasten ja nuorten tavoitteellinen, kilpa- ja huippu-urheiluun tähtäävä toiminta urheiluseuroissa.

Urheiluseurat voivat hakea avustusta koronapandemian aiheuttamien kustannusten ja tappioiden kattamiseen aikavälillä 1.6.2020 - 31.1.2021.Avustus on tarkoitettu urheiluseurojen toiminnan jatkumisen turvaamiseen koronapandemian aiheuttamien taloudellisten vaikeuksien osalta.  Avustusta voi saada koronaviruksen aiheuttamien tappioiden kattamiseen; toiminnan väliaikaisen keskeytymisen, tapahtumien peruuntumisen, siirtymisen tai uudelleenjärjestelyn aiheuttamiin kustannuksiin ja tappioihin. Avustuksen painopisteenä on lasten ja nuorten tavoitteellinen toiminta urheiluseuroissa.

Hakuaika on auki 15.2.2021 klo 16:15 saakka (pidennetty)

TÄRKEÄÄ!  Tuen hakuun tarvitaan suomi.fi tunnukset, joiden haku kestää kaksi viikkoa, näiden hakeminen kannattaa laittaa heti kuntoon!
Päivitys 4.2. Suomi.fi tunnusten ongelmatilanteessa hakemuksen voi poikkeuksellisesti toimittaa sähköpostitse, ks, ohje alla olevan linkin kautta. 

Lisätietoja OKM:n verkkosivuilta >

« Takaisin