Niko Vuorinen ehdokkaana Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki äänestyksessä!

1.11.2023 Niko Vuorinen on ehdokkaana Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki pitkän listan äänestyksessä tulevassa Urheilugaalassa.

Meitä kaikkia sykähdyttänyt upea hetki 26.7.2023 Italiassa, jolloin Niko miekkaili seitsemänneksi tehden suomalaismiesten kaikkien aikojen parhaan MM-sijoituksen, on nyt ehdolla Vuoden Sykähdyttävimmäksi Urheiluhetkeksi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Urheilugaalan ehdokkuus on suuri kunnia. Tämä on nyt toinen kerta itselleni, mutta sykähdyttävimmän urheiluhetken kategoria on ehdottomasti hienompi, sillä se syntyy yhteydestä suorituksen ja katsojien välillä. Sykähdyttävyys on suuria tunteita, kokemusta, joka koskettaa syvältä. Se tuo yhteen. Olen hirvittävän iloinen siitä, että suoritukseni on voinut tuoda yhteen ihmisiä urheilun äärelle siten, että se on katsottu näin merkittävän kunnianosoituksen arvoiseksi. Sykähdyttävimmän urheiluhetken kategoria ilmentää urheilun kauneimpia piirteitä: yhteisöllisyyttä ja itsensä ylittämistä. Kiitos kaikille, jotka ovat olleet mukana jo lähes parikymmenvuotisella miekkailumatkallani."

Pitkän listan äänestysaika on 1.11.–30.11.

Äänestämään pääsee tämän linkin kautta >

 

Pitkän listan äänestyksestä julkaistaan Vuoden Sykähdyttävin Urheiluhetki TOP10 -lista 7.12.2023. Palkintokategorian kymmeniköstä voittaja selviää yleisöäänestyksen perusteella ja äänestys kestää aina Urheilugaalan iltaan. Voittaja palkitaan Urheilugaalan lavalla Helsingin Jäähallissa tammikuussa torstaina 11.1.2024 Äänestyspisteet alkavat nollasta toisessa äänestysvaiheessa.

 

« Takaisin