MIEKKAILIJA-elokuva pian elokuvateattereissa

13.2.2015 Seurat, olettehan valmiina vastaanottamaan kaikki miekkailusta innostuvat?

Saskian seuratiedote 12.2.2015

Hei seuraväki!

Klaus Härön ohjaama ja Anna Heinämaan käsikirjoittama Miekkailija-elokuva saa ensi-iltansa 13.3. Olin itse ennakkonäytöksessä katsomassa elokuvan, ja voin lämpimästi suositella sen näkemistä! Upea tarina ja hienoa miekkailudraamaa.

Ennen kaikkea voimme olettaa, että hyvä elokuva generoi innostusta miekkailua kohtaan. Seurojen kannattaa siis ehdottomasti hyödyntää tämä innostus ja ottaa vastaan kaikki uudet miekkailijat! Uusia alkeiskursseja ja viikonloppukursseja kannattaa tänä keväänä sijoittaa huhti-toukokuulle, ja valmistautua siihen että kysyntää riittää useammallekin kurssille. Kannattaa siis myös valmistautua siihen, että on jonkinlainen jonotusjärjestelmä niille innokkaille, jotka eivät heti mahdu kursseille. Kannattaa myös hyvissä ajoin tarkastaa oman seuran alkeiskurssivarustus ja ottaa ajoissa yhteyttä minuun, jos tarvitaan liitolta lainaan lisävarusteita.

Elokuvaa levittää Finnkino. Etenkin pienemmillä paikkakunnilla voi olla hedelmällistä ottaa yhteyttä paikalliseen elokuvateatteriin ja kysyä yhteistyömahdollisuuksista elokuvan tiimoilta. Myös omatoimista some-markkinointia kannattaa harrastaa: mitä useampi elokuvan näkee, sen useampi saa sen kautta tietoa ja hyvän käsityksen lajistamme! Elokuvan traileri löytyy täältä, sitä voi esimerkiksi jakaa omissa verkostoissaan. Elokuvalla on myös oma fb-sivu.

Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus, otetaan kaikki irti siitä momentumista mitä lajimme tästä saa!

t. Saskia

« Takaisin