Liiton hallitusvaalit syyskokouksessa 23.11.2019

26.9.2019 Seurojen päätöksenteon valmistelua varten toiminnanjohtaja kerää ennakkoon tietoa seurojen asettamista ehdokkaista ja jakaa tätä tietoa edelleen. Puheenjohtajaehdokkaille tarjotaan mahdollisuus osallistua Eki Karlssonin toteuttamaan henkilökohtaiseen ehdokastenttiin.

Liiton nykyinen hallitus > . Erovuorossa olevat jäsenet:

  • Terho Mustonen, puheenjohtaja
  • Riina Pitkänen, varapuheenjohtaja, 5-otteluedustaja (vastuualue kanslia, 5-ottelun tulevaisuus)
  • Tanja Tammimies, jäsen (vastuualue seuratyö ja koulutus)
  • Petri Saavalainen, jäsen (vastuualue markkinointi ja sponsorointi)
  • Minna Kervinen, jäsen (vastuualue markkinointi ja sponsorointi)
  • Mikko Mellanen, jäsen (vastuualue huippu-urheilu)

Puheenjohtajavaalit

Seuroja pyydetään lähettämään tietoja ehdokkaistaan toiminnanjohtajalle 20.10.2019 mennessä.
Ehdokkaita pyydetään lyhyesti kuvaamaan tärkeimmät liiton kehityskohteet tulevalla puheenjohtajakaudella 2020-2021.
Kaikille puheenjohtajaehdokkaille tarjotaan loka-marraskuun vaihteessa mahdollisuus osallistua Eki Karlssonin toteuttamaan henkilökohtaiseen ehdokastenttiin, joka julkaistaan liiton kanavissa.

Hallitusvaalit

Seuroja pyydetään lähettämään tietoja ehdokkaistaan toiminnanjohtajalle 10.11.2019 mennessä; ehdokkaan nimi + muutaman rivin tärkeimmistä osaamiseen ja kokemukseen liittyvistä asioista sekä ”kiinnostuksen kohde hallitustyössä”.

Vanha ehdokasesittely malliksi > 

SM5L hallitustyön kuvaus

Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton tarkoituksena on edistää ja kehittää miekkailua ja nykyaikaista 5-ottelua sekä toimia jäsentensä valtakunnallisena liittona ja yhdyssiteenä. Liiton hallituksessa pääset aidosti vaikuttamaan asioihin ja pohtimaan mihin suuntaan miekkailua ja 5-ottelua Suomessa tulisi kehittää. Liiton hallituksessa pääset katsomaan asioita paljon laajemmin kuin mihin muuten olisi mahdollista ja tekemään hommia hyvässä porukassa osaavien ja pätevien ihmisten kanssa. Useimmiten homma on myös hauskaa ja antoisaa. 

Liiton hallitustyöskentely vaatii kuitenkin aitoa kiinnostusta ja aikaa. Hallituksessa sinun on annettava aikaasi sekä hallituksen kokouksiin että työryhmätyöskentelyyn. Hallituksen kokouksia on vuodessa 16-18. Kokoukset pidetään Sporttitalolla Helsingissä, etäosallistuminen kokouksiin on mahdollista, ja osa kokouksista on sähköpostikokouksia. Työryhmätyöskentelyyn varattavaa aikaa on vaikea määritellä ennalta. Hallituksen kokouksien ja työryhmätyöskentelyn lisäksi sinun on hyvä varata aikaa kaksi kertaa vuodessa järjestettävään hallituksen suunnittelupäivään, kaksi kertaa vuodessa järjestettävään liiton seurapäivään sekä kahdesti vuodessa järjestettävään liiton vuosikokoukseen. Käytännössä hallitustyöskentely on kokousten valmistelua, tutustumista esityslistoihin ja osallistumista kokouksiin. Oman vastuualueen asioiden edistämistä ja työryhmätyöskentelyä, työryhmän johtamista kokouksineen, sovittujen toimenpiteiden tekemistä, esitysten valmistelemista hallituksen kokouksiin sekä liiton toimintasuunnitelman ja vuosikertomuksen laatimista oman vastuualueen osalta.

Jos sinua kiinnostaa työskentely ja asioiden edistäminen mukavassa porukassa etkä säihkähtänyt työmäärää niin olet juuri oikea henkilö asettumaan ehdolle Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton hallitukseen. Yhdessä liiton jäsenseurojen kanssa muodostamme kannustavan ja menestyvän miekkailu- ja 5-otteluyhteisön, joka tukee lajien monimuotoista harrastamista ja mahdollistaa urheilijoidemme jatkuvan kansainvälisen menestyksen.

 

« Takaisin