Kamppailulajit yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden asialla Helsinki Pridessa 2022

17.6.2022 SM5L-yhteisön jäsen - ilmoittaudu mukaan Helsingissä la 2.7 pidettävään Pride-kulkueeseen. Kulkue on iloinen, värikäs ja äänekäs mielenilmaus yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta.

”Yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti kaikki ihmiset ovat samanarvoisia riippumatta heidän sukupuolestaan, iästään, etnisestä tai kansallisesta alkuperästään, kansalaisuudestaan, kielestään, uskonnostaan ja vakaumuksestaan, mielipiteestään, vammastaan, terveydentilastaan, seksuaalisesta suuntautumisestaan tai muusta henkilöön liittyvästä syystä.” (Kamppailulajien ja Painonostoliiton yhdenvertaisuussuunnitelma 2022-23)

Kamppailulajiliitot osallistuvat muutaman vuoden tauon jälkeen taas Helsinki Pride -kulkueeseen. Kamppailulajiliitot haluavat kulkueeseen osallistumalla osoittaa, että kaikki ovat tervetulleita kamppailulajeja harrastamaan. Yhdenvertaisuus on yksi urheilujärjestöjen vastuullisuusohjelman keskeisistä tavoitteista. Kamppailulajit ovat kulkueessa osana Suomen Olympiakomitean johtamaa urheiluyhteisöä. 

Kamppailulajiliitot toivovat kamppailulajiperheen seurojen edustajia ja harrastajia yhdessä liiton edustajien kanssa mukaan iloiseen, värikkääseen ja äänekkääseen mielenilmaukseen yhdenvertaisuuden ja moninaisuuden puolesta.

Helsinki Pride -kulkue kokoontuu Senaatintorille 2.7.2022 klo 11.30 ja lähtee liikkeelle kohti Kaivopuistoa klo 12.00. Reitin pituus on noin 2,5 kilometriä, ja sen varrella on mukulakivikatua, raitiovaunukiskoja ja ylämäkiä.

Tule reippailemaan kamppailulajiliittojen ja urheilujärjestöjen iloiseen joukkueeseen! 

Ilmoittaudu mukaan maksuttomaan Urheiluyhteisö Pride-kulkueessa tapahtumaan 1.7. klo 16 mennessä tästä SuomiSport linkistä >

SM5L yhteishenkilö on Joonas Lyytinen 045 639 9700, joonas.lyytinen@iki.fi

« Takaisin