Joonas Lyytinen valittiin yksimielisesti liiton uudeksi puheenjohtajaksi

24.11.2019 Suuri ja lämmin kiitos väistyvälle puheenjohtajalle Terho Mustoselle yhdeksästä vuodesta liiton hallituksessa, josta viimeiset neljä vuotta liiton puheenjohtajana.

Liiton syyskokous 23.11.2019 valitsi yksimielisesti Joonas Lyytisen liiton tulevaksi puheenjohtajaksi toimikaudelle 2020-2021. Vastaehdokkaita ei esitetty. 

Joonas Lyytisen esittämät tärkeimmät liiton kehityskohteet tulevalla puheenjohtajakaudella: 
Seuraavien vuosien aikana liiton keskeisimpänä tavoitteena pitäisin seurakentän vahvistamista ja harrastajamäärän saamista selvään kasvuun. Niin miekkailun kuin 5-ottelunkin tulevaisuuden kannalta on ensiarvoisen tärkeää, että vähintään kaikissa suuremmissa kaupungeissa on lajeille omistautuneita seuroja tai lajijaostoja ja näissä vireää junioritoimintaa. Liiton pitää kaikin käytössä olevin keinoin tukea seuroja tämän tavoitteen saavuttamisessa niin, että yhdessä saadaan harrastaja- ja kilpailijamäärät jälleen kasvuun.

Syyskokouksessa valittiin myös hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle. Jatkokaudelle 2020-2021 valittiin Minna Kervinen, Riina Pitkänen, Petri Saavalainen ja Tanja Tammimies. Uutena jäseninä kaudelle 2020-2021 valittiin Sofia Tauriainen ja Joonas Lyytiseltä vapautuvalle hallituspaikalle vuodeksi 2020 Jarkko Vilkkilä. 

Onnea ja menestystä Joonakselle ja koko liiton hallitukselle miekkailun ja 5-otelun edistämistyöhön!

« Takaisin