Helsingin yliopiston kysely urheilijoiden kokemuksista

9.12.2021 Kysely on tarkoitettu kaikille seuratoiminnassa harrastaville, yli 12-vuotiaille urheilijoille ja harrasteliikkujille. Kysely on auki 17.12.2021 saakka.

Urheilijoille ja harrasteliikkujille suunnattu kysely 

Helsingin yliopistolla on käynnistynyt tutkimushanke, jossa selvitetään urheilijoiden kokemuksia kaltoinkohtelusta, valmennuksesta, hyvinvoinnista, identiteetistä (miten ihminen ymmärtää ja määrittelee itsensä), persoonallisuudesta ja oikeusturvasta (eli siitä, miten erilaisiin kaltoinkohtelutilanteisiin on reagoitu ja miten asia on käsitelty).

Tutkimuksella pyritään puuttumaan ja vähentämään kaltoinkohtelua suomalaisessa urheilussa ja sitä kautta parantamaan urheilijoiden hyvinvointia. Tämä kyselytutkimus antaa urheilijoille mahdollisuuden kertoa avoimesti ja luottamuksellisesti kokemuksistaan, ja vaikuttaa sitä kautta suomalaiseen urheiluun.

Kysely on tarkoitettu kaikille seuratoiminnassa harrastaville, yli 12-vuotiaille urheilijoille ja harrasteliikkujille. Osallistuminen tapahtuu nimettömästi ja vastauksia käsitellään luottamuksellisesti. Kyselyyn on mahdollista vastata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Kysely on auki 17.12.2021 saakka.

Hanketta johtaa psykologian tohtoriopiskelija Jatta Muhonen (jatta.muhonen@helsinki.fi), joka antaa mielellään lisätietoja kyselystä tai koko tutkimushankkeesta.

Pääset vastaamaan kyselyyn suomeksi tästä linkistä:
https://redcap.helsinki.fi/redcap/surveys/?s=NP8LFE9JXJ78JKML

Du kan delta i undersökningen och svara på frågeformuläret på svenska från denna länk:
https://redcap.helsinki.fi/redcap/surveys/?s=4TJRHXYE8AFXDMN8

You can participate in the survey in English from this link:
https://redcap.helsinki.fi/redcap/surveys/?s=AAFKKE9MCADY79CP

Vastaa ja vaikuta!

« Takaisin