Haku urheiluoppilaitoksiin yhteishaussa 23.2.-7.4.2021

19.2.2021 Urheiluoppilaitokset on tarkoitettu tavoitteellisesti valmentautuville nuorille urheilijoille, jotka tavoittelevat kansainvälistä menestystä tai ammattilaisuutta lajissaan. Hakuaikaa pidennetty 7.4.2021 klo 15:00 saakka!

Urheiluoppilaitoshaku 

Toisen asteen urheiluoppilaitoksiin (urheilulukiot, urheilupainotteiset lukiot, urheilijoiden ammatillinen peruskoulutus) haetaan kevään yhteishaussa. 

Yhteishaku alkaa 23.2.2021 ja päättyy 7.4.2021 klo 15:00. Haku tapahtuu sähköisesti osoitteessa opintopolku.fi.

HAKU YHTEISHAUN KAUTTA

1. Ennen hakua on syytä varmistaa, että hakijan tavoittelemat ammatilliset perustutkinnot löytyvät ammatillisen urheiluoppilaitoksen koulutustarjonnasta ja sisältävät urheilijakoulutuksen mahdollisuuden.
2. Hakija tekee toisen asteen yhteishaun normaalisti opintopolku.fi –sivustolla.
3. Hakija tulostaa ”Urheiluoppilaitosten hakulomake 2021 ” / "Ansökningsblankett till idrottsskolor" –lomakkeen, täyttää itse sivun 1 ja toimittaa urheiluseuransa täytettäväksi sivun 2. 
4. Hakijan vastuulla on toimittaa täytetty hakulomake oppilaitokseen hakuaikana. Osoitteet ja tarkemmat toimitusohjeet löytyvät oppilaitosten kotisivuilta.

Tarkemmat hakuohjeet löytyvät opintopolku.fi. -sivustolta.

Lisätietoa aiheesta ja mm. Suomen kaikkien urheiluoppilaitosten esittelyt löydät tästä >

Ammatillisiin urheiluoppilaitoksiin voi hakea myös jatkuvan haun menettelyllä, joka toimii koko lukuvuoden ajan.

HUOM! Varmista aina hakuohjeet, aikataulu, mahdollinen oppilaitoksen oma hakulomake ja vaadittavat liitteet oppilaitoksen verkkosivuilta tai ota tarvittaessa yhteys oppilaitoksen urheilukoordinaattoriin.

Huomioithan myös, että urheiluoppilaitoksen hakulomakkeeseen tarvitaan valmentajan ja/tai seuran lausunto (Hakulomake urheiluoppilaitokseen 2021, sivu 2(2)).

Voit olla myös yhteydessä SM5L valmennus- ja nuorisopäällikköön
Minna Lehtola puh. 046 921 2290 minna.lehtola@fencing-pentathlon.fi 

« Takaisin