TÄRKEÄ TIEDOTE: Espoon ja Helsingin SM-kilpailut toteutetaan poikkeusjärjestelyin

15.10.2020 Vallitsevassa koronatilanteessa toteutamme tulevat Espoon ja Helsingin SM-kilpailut ilman yleisöä ja toivomme että seurat sisäisesti koordinoivat ja yhdistävät valmennusvastuut ja kuljetukset niin, että kilpailupaikalle tulee vain välttämättömät valmentajat ja tukihenkilöt. Finaaliottelut pyritään näyttämään facebook-liven välityksellä.

  • Huomioikaa, että kilpailun järjestäjällä on oikeus tarvittaessa rajoittaa kilpailupaikan henkilömäärää (Espoossa enintään 50 hlöä), jotta voidaan varmistaa turvavälit ja tapahtumaan osallistujien turvallisuus.

  • Edellytämme, että kisapaikalla kaikki käyttävät kasvomaskia tai visiiriä. Miekkailijat saavat ottaa pois kasvomaskin, kun aloittavat lämmittelyn ja ottavat sen taas käyttöön heti oman kilpailun päätyttyä. Palkintojenjaossa miekkailijat käyttävät kasvomaskia.

  • Oman kilpailun päätyttyä kilpailupaikalta tulee poistua mahdollisimman pian.

Tätä liiton SM-kilpailuohjeistusta päivitetään tarvittaessa vielä lähelläkin kilpailua, mikäli viranonmaisohjeistuksiin tulee muutoksia. Seuraa liiton verkkosivujen tiedotusta.

 

Lisätietoja toiminnanjohtaja Lena Tallroth-Kock, puhelin 050-3362464 tai sähköposti lena.tallroth-kock@fencing-pentathlon.fi

Lue lisää: 
Espoon U17/U20 SM-kilpailu>
Helsingin SM-kilpailu / YM Juhlakilpailu >

_________________________________
Kuva: Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri

 

 

« Takaisin