Espoo Fencing Challenge –kisaviikonlopun jälkilöylyt

11.5.2016 Laaja talkooporukka kutsuttiin kokoon käymään läpi kisan järjestelyjä ja palautetta sekä miettimään tulevia kehitysideoita

Suomen Cadet Ciruit -viikonloppu toteutettiin liiton ja Espoon Miekkailijoiden yhteystyönä. Tämän tason kisajärjestelyt vaativat paljon resursseja sekä ennakkosuunnitteluun että toteutukseen. Helmikuun kisaviikonlopun talkoissa vapaaehtoisia tekijöitä oli mukana noin 60 henkilöä ja heille kaikille kuuluu suuri ja lämmin kiitos. Suomen nuorille kilpamiekkailijoille kovatasoisen kv. kisan saaminen Suomeen on todella tärkeää kokemuksen ja kehittymisen kannalta!

Taloudellisesti kv. kisat ovat haaste ja eivät onnistuisi ilman laajaa talkootyötä. Merkittävin kuluerä Espoon kisassa on hallivuokra, jota Espoon Kaupunki onneksemme on ollut valmis tukemaan. Itsessään Otahallin kv. kisat ovat olleet tappiolliset, mutta kun kokonaisuuteen lisätään muiden kisasarjojen tuotot sekä talkootyöllä saanut tuotot jää kokonaisuus järjestävälle seuralle onneksi niukasti positiiviseksi.

Suomi saa kv. kisajärjestäjänä laajalti tunnustusta. Sekä Espoossa että Turussa järjestetyt kv. kisat ovat saaneet kv. tarkkailijoilta kehuja. Tulevalla kaudella 2016-2017 Suomessa järjestetäänkin nuorille sekä EFC:n alainen U17 Cadet Circuit –osakilpailu että FIE:n alainen U20 MC-osakilpailu. Molemmat kisakokonaisuudet ovat kalvalla sekä pojille että tytöille ja mukana on sekä henkilökohtaiset- että joukkuekilpailut. Lisäksi Turun perinteinen FIE satelliiti MC-kisa, Kupittaa Tournament, käydään maaliskuussa 2017 sekä naisten että miesten kalvalla ja säilällä.

Kiinnostaako sinua/seuraasi tulla mukaan tämän tason kv. järjestelyihin ja oppimaan tulevaisuutta varten? Innokkaille tekijöille löytyy kyllä työtä - ole yhteydessä toiminnanjohtajaan niin sovitaan tarkemmin.

Kuvassa osa helmikuun EFC-kisan talkooporukkaa Espoon Miekkailijoiden järjestämässä palaute- ja kiitostilaisuudessa 10.5.2016

« Takaisin