Webinaari: Turvallinen toimintaympäristö – häirintävapaa urheilu kamppailulajeissa ja painonnostossa

25.5.2022

Aika: ke 25.5.2022 klo 17:30 – 19:30

Järjestäjät: Kamppailulajit (aikido, judo, karate, miekkailu- ja 5-ottelu, nyrkkeily, paini, taekwondo) ja painonnosto järjestävät yhdessä Väestöliiton kanssa webinaarin aiheesta ”Häirintävapaa urheilu kamppailulajeissa ja painonnostossa”

Kohderyhmä:  Koulutus on suunnattu kamppailulajien ja painonnoston seuratoimijoille, luottamushenkilöille, ohjaajille ja valmentajille sekä kamppailulajiliittojen ja Painonnostoliiton henkilökunnalle, hallituksen jäsenille ja muille luottamushenkilöille

Koulutuksen tavoitteena on lisätä kamppailu- ja painonnostoseurojen valmiutta ennaltaehkäistä ja puuttua häirintään, väkivaltaan ja epäasialliseen käytökseen.

Sisältö: Koulutuksessa annetaan erilaisia käytännön toimintamalleja, jotka auttavat häirintävapaan urheilun edistämisessä. Koulutuksen jälkeen kamppailu- painonnostoseurat osaavat luoda oman toimintamallinsa ennaltaehkäisyyn ja mahdollisten häirintätapausten varalle. Koulutus sisältää pienryhmätyöskentelyä.

Kouluttaja: Väestöliiton Et ole yksin -palvelun asiantuntija ja seksuaaliterapeutti Pauliina Lius.

Ilmoittautuminen oheisesta linkistä 23.5. klo 24:00 mennessä, osallistujien määrä on rajattu 50:een. Webinaari on tarkoitettu 16 vuotta täyttäneille. Linkki webinaariin ilmoittautuneille lähetetään 25.5.2022.

Ilmoittautdu tästä >

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin