SM5L syyskokous

21.11.2020 Seurapäiväosuus on vallitsevassa tilanteessa peruttu. SM5L syyskokous alkaa klo 10 ja kokousosallistumien vaatii ennakkoilmoittautumista.

Paikka: Sporttitalon 5. kerroksen Sininen aula osoitteessa Valimotie 10, Pitäjänmäki, Helsinki. 
Aika: la 21.11.2020 klo 10 alkaen

Osallistuminen mahdollista joko paikan päällä tai etäyhteydellä

Syyskokouskutsu ja ohjeet vaadittavaan ennakkoilmoittautumiseen toimitettu seuroille sähköpostitse perjantaina 6.11.
Ennakkoilmoittautumisaikaa pidennetty pe 20.11. klo 12 saakka.

Asialistalla:

 • Sääntömääräiset asiat sekä muutosesitykset yhdistyssääntöihin ja kurinpitomääräyksiin.
   
 • Hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle  
  Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton tarkoituksena on edistää ja kehittää miekkailua ja nykyaikaista 5-ottelua sekä toimia jäsentensä valtakunnallisena liittona ja yhdyssiteenä. Liiton hallituksessa pääset aidosti vaikuttamaan asioihin ja pohtimaan mihin suuntaan miekkailua ja 5-ottelua Suomessa tulisi kehittää. Liiton hallituksessa pääset katsomaan asioita paljon laajemmin kuin mihin muuten olisi mahdollista ja tekemään hommia hyvässä porukassa osaavien ja pätevien ihmisten kanssa. Useimmiten homma on myös hauskaa ja antoisaa. 
  Liiton hallitustyöskentely vaatii kuitenkin aitoa kiinnostusta ja aikaa. Hallituksessa sinun on annettava aikaasi sekä hallituksen kokouksiin että työryhmätyöskentelyyn. Hallituksen kokouksia on vuodessa 16-18. Kokoukset pidetään Sporttitalolla Helsingissä, etäosallistuminen kokouksiin on mahdollista, ja osa kokouksista on sähköpostikokouksia. Työryhmätyöskentelyyn varattavaa aikaa on vaikea määritellä ennalta. Hallituksen kokouksien ja työryhmätyöskentelyn lisäksi sinun on hyvä varata aikaa kaksi kertaa vuodessa järjestettävään hallituksen suunnittelupäivään, kaksi kertaa vuodessa järjestettävään liiton seurapäivään sekä kahdesti vuodessa järjestettävään liiton vuosikokoukseen. Käytännössä hallitustyöskentely on kokousten valmistelua, tutustumista esityslistoihin ja osallistumista kokouksiin. Oman vastuualueen asioiden edistämistä ja työryhmätyöskentelyä, työryhmän johtamista kokouksineen, sovittujen toimenpiteiden tekemistä, esitysten valmistelemista hallituksen kokouksiin sekä liiton toimintasuunnitelman ja vuosikertomuksen laatimista oman vastuualueen osalta.
  Jos sinua kiinnostaa työskentely ja asioiden edistäminen mukavassa porukassa etkä säihkähtänyt työmäärää niin olet juuri oikea henkilö asettumaan ehdolle Suomen miekkailu- ja 5-otteluliiton hallitukseen. Yhdessä liiton jäsenseurojen kanssa muodostamme kannustavan ja menestyvän miekkailu- ja 5-otteluyhteisön, joka tukee lajien monimuotoista harrastamista ja mahdollistaa urheilijoidemme jatkuvan kansainvälisen menestyksen.


  Erovuorossa olevat hallituksen jäsenet: 
  • Sara Lundén Vastuu: Kansallinen kilpailutoiminta
  • Janne Saarikko Vastuu: Talous
  • Mikko Salminen Vastuu: Huippu-urheilu
  • Katri Savolainen Vastuu: Sääntö- ja tuomaritoiminta
  • Jarkko Vilkkilä Vastuu: Aikuisliikunta

Seurojen asettamat hallitusehdokkaat 2020 >

________________________________________

Seurojen päätöksenteon valmistelua varten toiminnanjohtaja kerää ennakkoon tietoa seurojen asettamista ehdokkaista sekä jakaa tätä tietoa seuroille ja liiton kanavissa.
Seuroja pyydetään lähettämään tietoja hallitusehdokkaistaan toiminnanjohtajalle 8.11.2020 mennessä (nimi + muutaman rivin tärkeimmistä osaamiseen ja kokemukseen liittyvistä asioista sekä ”kiinnostuksen kohde hallitustyössä”.
 

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin