SM5L Ohjauksen Perusteet -koulutus, Kuopio

13.1.2023 – 14.1.2023 Koulutus, missä keskitytään ohjauksen ja opetuksen perusteisiin (pedagogiikka) ja miekkailun lajitaitojen opettamiseen.

Liitto järjestää yhteistyössä Kuopion Miekkailijoiden kanssa Ohjauksen perusteet -koulutuksen, joka on osa 1-tason ohjaajakoulutusta. 

Aika: 13.-14.1.2023, perjantaina aloitus klo 17 (tai 18) ja lauantaina klo 9-18

Paikka: Kuopio, Kemilänrinne 1 (Mehiläisen mainiokoti Puijo)

Kouluttajat: Kirsi Yrjölä ja Paula Soitiala

Ilmoittautuminen: viimeistään ke 11.1. mennessä SuomiSportin kautta, tästä linkistä >

 

Kenelle: Ohjauksesta kiinnostuneille, jotka eivät ole vielä ohjanneet, tai ovat joskus toimineet apuohjaajina. Sekä pidempään ohjanneille valmentajille lisäämään pedagista ymmärrystä ohjaustilanteissa sekä oivalluksia omaan työhön.

Sisältö: Koulutus sisältää ohjauksen, motivaation, ryhmän hallinnan, palautteen annon sekä ohjauksen suunnittelun perusteita. Koulutus sisältää toisena päivänä lajiteoriaa sekä paljon itse harjoituksia miekkailutaitojen opettamiseen. Koulutusta on pilotoitu Turussa elokuussa 2022. Nyt koulutus jalkautuu Kuopioon toivoen lähiseudulta innokkaita (tulevia) ohjaajia osallistumaan mukaan ja oppimaan sekä oivaltamaan lisää miekkailun maailmasta. Koulutuksen jälkeen pystyt toimimaan apuohjaajana tai alkeiskurssien vastuuohjaajana seurassasi omasta ohjaushistoriasta ja -kokemuksestasi riippuen. 

Koulutus on maksuton. Koulutuksesta saat liiton meriitin / todistuksen.

 

« Takaisin