PERUTTU: Laser Run Cup, Helsinki

20.11.2022

Kilpailu on peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi!

 

Tule mukaan Laser Run -kilpailuun Helsingin Pallomyllyyn!

Järjestäjä: Helsingin Nykyaikaiset 5-ottelijat

Paikka: Pallomylly, Helsinki

Aika: su 20.11. klo 13.30

Ilmoittautuminen: 14.11. mennessä Suomisportin kautta tästä linkistä

 

Kilpailu alkaa klo 13.15 ensimmäisen erän verryttelyllä. Eräjaot julkaistaan etukäteen ilmoittautumisajan päätyttyä. Kilpailijoiden on oltava paikalla viimeistään 30min ennen oman sarjansa verryttelyn alkua.

Osallistumismaksu 15€ (maksettava ilmoittautumisen yhteydessä). Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös LaserRun-kokeilu! Saat lainata aseen kilpailupaikalla ja testata itseäsi uuden lajin parissa, juoksumatkana 3x300m. Kokeilusarjan osallistumismaksu 10€, maksetaan ilmoittautuessa tai paikan päällä kilpailukansliaan ilmoittautuessa (mobilepay/käteinen). Kokeilusarjassa ei vaadita kilpailulisenssiä. Kokeilusarja alkaa alustavasti klo 14.30. Juoksualusta on tekonurmi sisätiloissa. Osallistuminen edellyttää voimassa olevaa kilpailulisenssiä (kilpasarjat).

Esinepalkinnot. Ilmoittautumalla kilpailuun kilpailija hyväksyy sen, että hänen nimensä julkaistaan osallistuja- ja tulosluetteloissa. Kilpailun johtajana toimii Paula Soitiala. Lämpimästi tervetuloa kilpailemaan! Helsingin nykyaikaiset 5-ottelijat ry

 

 

 

 

« Takaisin