SM5L:n Kiipulan koulutusleiri PERUUTETTU

28.7.2014 – 3.8.2014

Valitettavasti liiton koulutusleiri on peruutettu ilmoittautuneiden vähäisen määrän vuoksi!


1. Valmentajille ja ohjaajille

Miekkailuvalmentaja ja -ohjaaja: tule Kiipulan leirille!
Liitto tarjoaa jälleen kerran suomalaisille miekkailuvalmentajille ja -ohjaajille edullisen tavan saada korkeatasoista valmentajakoulutusta ja uusia ideoita. Jo perinteeksi muodostunut leiri järjestetään Kiipulassa 28.7. - 3.8.2014 - ja tänä vuonna jokainen osallistuja keskittyy yhteen aselajeista. Luvassa onkin siis paljon asiaa ja ideoita sekä mahtava startti valmennuskaudelle 2014-2015. Mukaan ovat tervetulleita kaikki valmentajat ja ohjaajat!

Kalvalla koulutuksesta vastaa liiton kadetti- ja haastajaryhmän maajoukkuevalmentaja Kimmo Puranen, ja kalvalla painopiste on tänä vuonna miekkailuharjoittelun järjestämisen kokonaisuus: yksityistuntien lisäksi painotetaan kausisuunnittelua, fyysistä harjoittelua, testausta sekä harjoittelemisen järjestämistä seurassa. Luvassa onkin erittäin mielenkiintoinen kokonaisuus, joka ei vastaa pelkästään siihen kysymykseen, miten liikkeet opetetaan teknisesti, vaan myös siihen, miten valmentaja järjestää toimivan ja menestyksekkään harjoitteluympäristön miekkailijoilleen.

Sopimusaseilla tänä vuonna mennään edellisvuoden ranskalaisten kouluttajien jälkeen vaihteeksi italialaiskomennossa: huippukouluttajat Enrico di Ciolo (floretti) ja Alberto Cortolti (säilä) vastaavat sopimusaseiden koulutuksesta. Leiri onkin kullanarvoinen tilaisuus saada ideoita, ajatuksia ja konkreettista apua maailman kärkivalmentajiin kuuluvilta mestareilta.

2. Miekkailijoille

Miekkailija: tule harjoittelemaan ja kehittymään liiton kesäleirille Kiipulaan
Liitto järjestää jo perinteeksi muodostuneen kesän valmentajaleirin Kiipulassa 28.7. - 3.8.2014 ja kuten ennenkin, leirille ovat tervetulleita myös kaikentasoiset miekkailijat - viikon leirillä pääset harjoittelemaan miekkailua suomalaisten valmentajien johdolla heidän harjoitusoppilainaan ja ehdit myös nauttimaan Kiipulakeskuksen muista liikunnallisista palveluista (mm. uima-allas, frisbeegolf, juoksumaastot, kuntosali). Leirin pääkouluttajina toimivat Kimmo Puranen kalvalla, Enrico di Ciolo (Italia) floretilla ja Alberto Cortolti (Italia) säilällä.

3. Hinnat

Leirihinta:
Leirin viikkohinta 100 euroa/vko (lisäksi majoituksen ja ruokailujen hinta).
Leirin päivähinta 25 euroa/pv

Majoitus:
Majoitus 1hh: 70 eur/hlö/vrk
Majoitus 2hh: 40 eur/hlö/vrk
Majoitus 3hh: 35 eur/hlö/vrk
Majoitus 4hh: 30 eur/hlö/vrk (2 erillisänkyä + vuodesoha)
Hinnat sisältävät kuntoutuskeskuksen liikuntatilojen sekä sauna- ja allasosaston käyttömahdollisuuden sovittuina ajankohtina.

Ruokailut:
Ruokailut koko viikolta: 180 eur
Ruokailun päivähinta: 37,50 eur

Hinnat samat sekä valmentajille että miekkailijoille.

4. Ilmoittautuminen

Ilmoittautumiset viimeistään 31. toukokuuta 2014 sähköisen ilmoittautumislomakkeen kautta 

5. Leiritietoa

Leiripaikka: Tuttu ja hyväksi havaittu Kiipula Hämeenlinnassa

Ajankohta: 28.7. klo 12 --> 3.8. klo 12

Lisätietoa: ktr14@fencing-pentathlon.fi

« Takaisin