2. Valmentajatapaaminen

23.3.2019 – 23.3.2019

Liiton huippu-urheilutyöryhmän ja miekkailun seuravalmentajien 2. yhteistapaaminen

pidetään lauantaina 23.3. klo 10-14 Sporttitalolla, 5. krs. Pariisi-neuvotteluhuone.

HU-ryhmän tavoite on tiivistää yhteistoimintaa urheilijoiden, valmentajien ja seurojen kanssa niin suunnitellussa, toteutuksessa kuin seurannassakin. Valmentajien ja HU-ryhmän yhteistapaamisten yhtenä tarkoituksena on, että valmentajat, ja heidän kauttaan myös miekkailijat ja vanhemmat, pääsevät vaikuttamaan SM5L HU-kausisuunnitelmaan 2019-2020.

Ensimmäisessä yhteistapaamisessa keskusteltiin mm. Valmennusjärjestelmän ja valmennusryhmien valintakriteerien päivityksestä, liiton organisoimien toiminnallisuuksien kehittämisestä (sparringit, leirit, muu harjoittelu), arvokilpailuvalinnoista ja rankingjärjestelmien selkeyttämisestä sekä tulevan kauden kilpailusuunnitelmasta. Lisäksi keskusteltiin siitä, mitä mahdollisuuksia liittotasolla on lisätä valmentajien yhteistoimintaa. Keskustelun pohjalta saatiin aikaiseksi ns. ”raamit”, joiden perusteella HU-työryhmä valmistelee SM5L:n kauden 2019-2020 runkosuunnitelmaa omaan toimintaansa liittyen.

Nyt 2. yhteistapaamisessa täsmennetään kausisuunnittelua, jonka suunnittelu saatetaan loppuu toukokuussa pidettävässä yhteistapaamisessa. Tämän jälkeen kauden 2019-2020 suunnitelma viedään HU-ryhmän toimesta SM5L hallituksen päätettäväksi/hyväksyttäväksi 12.6.2019 kokoukseen.

Kauden 2019-20 avausleirillä la 24.8.2019 (KickOff) käydään tuleva kausi läpi urheilijoille ja valmentajille. Muuttuneiden tekijöiden perusteella on tällöin vielä mahdollisuus tehdä suunnitelmaan täsmennyksiä.

Kaikki halukkaat miekkailuvalmentajat ovat tervetulleita mukaan kehittämään ja vaikuttamaan!

Ilmoittautumiset Minnalle

 

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin