Hämeenlinnassa Pentathlon 1952 Trophy

12.7.2022 Nykyaikaisen 5-ottelun peruuntuneiden Masters MM-kilpailujen tilalle järjestetään Pentathlon Hämeenlinna 1952 Trophy -kilpailut 22.-23.7.2022.

Vuoden 1952 olympialaisten juhlavuotta tullaan juhlistamaan Hämeenlinnassa uuden kisaformaatin siivittämänä. Ottelijoita on tällä hetkellä ilmoittautunut mukaan noin 40, ja matkassa on kotimaisten ottelijoiden lisäksi ulkomaisia kilpailijoita. Ulkomaisia osanottajia on tulossa Ruotsista, Virosta, Saksasta, Britanniasta, Ranskasta, Unkarista ja Ukrainasta.

Jälki-ilmoittautuminen on mahdollista vielä tämän viikon ajan (17.7. mennessä). Kisajärjestäjät ovat keskenään sopineet, että viime hetken ilmoittautumisista ei peritä lisämaksua.

Ilmoittautumisohjeet ja lomake löytyvät tämän linkin takaa.

Ilmoittautumiset on näinä viimeisinä päivinä mahdollista tehdä myös sähköpostitse Suleville: sulevi.pellinen@proviestinta.fi. Kuluvan kauden lisenssin on oltava voimassa. Lisenssinumero ja ilmoittautujan ikä on mainittava sähköposti-ilmoittautumisessa. Majoitus on tässä vaiheessa varattava itse. Vielä kerkeät mukaan kilpailuihin!

Kilpailusarjat:
U9 tetrathlon (boys + girls)
U11 tetrathlon (boys + girls)
U13 tetrathlon (boys + girls)
U15 tetrathlon (boys + girls)
U17 tetrathlon (boys + girls)
U19 tetrathlon (men + women)
Juniors tetrathlon (men + women)
Masters tetrathlon/pentathlon (men + women)

 

 

 

Ladattavat tiedostot:

« Takaisin