Suomen kalpamiesten henkilökohtainen EM-kilpailu päättyi liian aikaisessa vaiheessa; Niko Vuorinen ja Kasper Roslander 64-joukkoon

7.6.2015

Alkueräkierroksella Niko Vuorinen (HFM) saavutti neljä voittoa kuudesta, Kasper Roslander (HABDA) kolme kuudesta ja Teemu Seeve (TMÅF) kaksi kuudesta. Edellä mainittu kolmikko jatkoi taistelua uloslyöntikilpailussa kun taas Alexander Lahtinen (HFM) karsiutui yhdellä voitollaan jatkosta.

Ikävä kyllä uloslyöntikilpailu loppui lyhyeen suomalaisten osalta, kaikki hävisivät ensimmäisen ottelunsa. Teemu jo 128-kierroksella Venäjän Vadim Anokhinia vastaan ja Niko ja Kasper 64-kierroksella. Niko hävisi Romanian Adrian Popille 15-11 ja Kasper todella niukasti 10-9 Latvian Mihalis Jefremenkolle.

EM-kilpailu on todella kovatasoinen ja helppoja vastustajia ei ole. Niko sijoittui 36. ja taakse jäi useita todella nimekkäitä miekkailijoita, mm. kaksinkertainen maailmanmestari Nikolai Novosjolov (40.) ja Lontoon Olympialaisten hopeamitalisti Bartoz Piasecki (41.). Kasper oli lopputuloksissa 48. Olympiamitalisti Abajo ei selvinnyt jatkoon alkueristä.

Lue lisää >

« Takaisin