FIE Fencing Academy -valmentajakoulutus Budapestissä

12.12.2017 Ensi vuonna järjestetään vain tämä yksi FIE Fencing Academy-koulutus. Koulutus alkaa 1.2 ja päättyy 30.5.2018. Jos olet kiinnostunut ottamaan osaa koulutukseen, ota pikaisesti yhteyttä liiton toimistoon!

FIE Fencing Academy tarjoaa nopealla aikataululla neljän kuukauden mittaisen valmentajakoulutuksen kaikilla aselajeilla eurooppalaisille jäsenmailleen. Koulutus alkaa 1.2 ja päättyy 30.5.2018. Suomi saa ehdottaa yhtä koulutettavaa, ja maiden ehdokkaiden joukosta FIE valikoi koulutettavat. Mikäli Suomesta on useampi kiinnostunut, liiton Koulutustyöryhmä valitsee ehdokkaan. FIE kustantaa koulutuksen, majoituksen ja ylläpidon koko koulutuksen ajan. Koulutuksen alaikäraja on 20v.

Oletko kiinnostunut ottamaan osaa koulutukseen? Ota pikaisesti yhteyttä liiton toimistoon (Lena tai Saskia), paikat täyttyvät nopeasti!

Taneli Rautalan (EM) kuulumisia kevään koulutuksesta:

"Kolme kuukautta kansainvälisessä ympäristössä on ollut hyvin kiinnostava kokemus. Leirillä on saanut hyvin tuntumaa erilaisiin valmennusperiaatteisiin, mikä on tuonut lisää syvyyttä omaan tekemiseen. Erityisen mielenkiintoisia ovat olleet paikallisen liikuntatieteellisen yliopiston järjestämät luennot urheilufysiologiasta, -psykologiasta, -pedagogiikasta ja muista harjoittelua ohjaavista teorioista. Kurssia olisi ehkä voinut tehostaa ajankäytöllisesti, mutta toisaalta opittujen asioiden reflektointiin oli hyvin aikaa. Uskon vahvasti, että oma valmennusosaamiseni on kehittynyt leirin ansiosta. Jatkossa saa sitten nähdä, miten tätä osaamista pääsee parhaiten hyödyntämään suomalaisen miekkailun kehittämisessä."

« Takaisin