Suomelta kvartetti Pariisin kalvan maailmancupissa

11.5.2017 Gunnar Gräsbeck, Alexander Lahtinen, Jaakko Paavolainen ja Niko Vuorinen muodostavat Suomen miesten kalpamaajoukkueen viikonvaihteessa Parisissa käytävässä maailmancupin osakilpailussa.

Henkilökohtainen kilpailu käydään perjantaina ja joukkuekilpailu sunnuntaina. Joukkuekilpailussa Suomea edustaa kolmikko Lahtinen-Paavolainen-Vuorinen.

Maailmanrankingissa sijalla 48 oleva Niko Vuorinen on nauttinut Pariisin lämmöstä ja hyvästä valmistautumisesta.
- Pariisi on todellakin hellinyt lämmöllä tämän viikon, ainakin Suomen säihin verrattuna. Alla on intensiivileiri Prahassa Tšekin maajoukkueen kanssa. Sieltä siirryimme maanantaina tänne Pariisiin, jossa kertyi jokunen treenikerta huippuseura Levallois'n sparringista. 
- Kisa on jälleen kerran täällä valtava ja epäilemättä aikatauluistaan myöhässä. Lisäksi poikkeuksellista on se, että ottelut pidetään kolmessa eri hallissa, eli tulostaulujen kanssa saa olla tarkkana.

Henkilökohtaiseen kilpailuun on ilmoittautunut lähes 300 miekkailijaa ja joukkuekilpailuun 30 eri maata. FIE:n maailmanrankingin kärkinimistä mukana on koko maailman kärki: mm. listan kärkimies ja olympiavoittaja Park Sangyoung Koreasta, isäntämaan rankingkakkonen Yannick Borel, rankingkolmonen Park Kyoungdoo, Lontoon olympiavoittaja Venezuelan Ruben Limardo

-----
Toni Flink / Olympiakomitean uutishuone

​Lisätietoa kisasta >

« Takaisin